|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χμμ μπραβο εκει ηθελα να καταληξω.... σκεφτομουν να κανω και εγω κατι τετοιο στο δικο μου αλλα δεν ηξερα κατα ποσο μπορω να το κανω ωστε να μην φαινετε ασχημο και κατα ποσο με παιρνει απο το καπακι... γιαυτο ρωτησα!!! ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!! να το χαιρεσε το ενυδρειο ειναι πολυ ομορφο!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά.....μετά από περίπου 1000+++ φωτό νομίζω πως μια απ αυτές τις
τρεις θα πάει στο διαγωνισμό...και εδώ θέλω τι γνώμη σας και τι βοήθειά σας!!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά............ ![]() ![]() ![]() [IMG]DSC02776.jpg[/IMG] [IMG]DSC02777.jpg[/IMG] [IMG]DSC02780.jpg[/IMG] |
|
||||
|
||||
![]()
η η πρωτη η η τελευταια!!! ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2!!!! πολυ καλες!!!
|
||||
|
||||
![]()
Η τελευταια μου αρεσει και μενα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση DIY CO2 | kostas_dimi_xapsas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-03-09 23:41 |
Παρουσίαση | vega | Fish Only | 5 | 15-02-08 13:14 |
Παρουσίαση | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 13-03-07 18:46 |
Παρουσίαση 120 lt | gkoutis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-01-06 23:25 |