|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() μη βαράτε δεν το χω καθόλου με τις φωτό!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τελειο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο έχω και μερικές ακόμα λεπτομέρειες όπως back round και κάτι ακόμα....έκπληξη.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως δεν τα αλλαξες ακομα α ξύλα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, πολύ όμορφο το ενυδρείο σου! Το μόνο που θέλω να πω είναι πως αν και το μήκος του ενυδρείου είναι λίγο μικρό (παρόλα αυτά το ίδιο μήκος έχει και το δικό μου ενυδρείο) , το ύψος που έχει το ενυδρείο είναι πολύ καλό για τους δίσκους σου!
Επίσης, εγώ θα κατέβαζα -αν μπορούσα λόγω της ζέστης- την θερμοκρασία στους 29! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο, το ph εάν μπορείς ρίξτο λίγο γιατί το 7 είναι λίγο υψηλό
![]()
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφα ξαδελφε μπραβο το black water που μου ειπες;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αν θεσ προσπαθισε με αυτον το φοτισμο και χορισ φλασ να κεντραρισ το ενιδριο ευθια και να μιν εχεισ πλεσιο εκτοσ του ενιδριου και θα εχει καλι φοτο |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΑΘΟΣ!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
[IMG]DSC02758.jpg[/IMG]
[IMG]DSC02757.jpg[/IMG] |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι κανα δυο πρόσωπο.....Σκέφτομαι να κάνω backround 3D αλλά απ την εξωτερική μεριά και να εκμεταλλευτώ την ψευδαίσθηση του τζαμιού της αλγης αλλά και του φωτισμού...τι λέτε θα πετύχει?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶στο έτσι καλό είναι (για δισκάδικο ![]() και θα μπορούσε να γίνει καλύτερο (σαν αφρικάνικο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση DIY CO2 | kostas_dimi_xapsas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-03-09 23:41 |
Παρουσίαση | vega | Fish Only | 5 | 15-02-08 13:14 |
Παρουσίαση | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 13-03-07 18:46 |
Παρουσίαση 120 lt | gkoutis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-01-06 23:25 |