|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εννοεις σε εναν καθαρο βιοτοπο η φυση σε μερικα εκατομμυρια χρονια θα εβγαζε εναν μονομαχο οπως της επιλεκτικης αναπαραγωγης? Εγω θα πω την αμαρτια μου,μου αρεσουν πιο πολυ οι εργαστηριακοι μονομαχοι,αλλα ξερω οτι στην φυση δεν θα ζουσαν και πολυ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σωστα, ομως δε μιλαμε για υβριδια, αλλα για επιλεκτικες αναπαραγωγες απο ατομα του ιδιου ειδους. Η επιλεκτικη αναπαραγωγη μονομαχων γινεται εδω και 1500 χρονια και παραπανω, πολυ πριν τα εργαστηρια δηλαδη. Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
[σαν να λέμε ότι οι μοντέλες οφείλουν τα προσόντα τους στην αυστηρή δίαιτα και στη γυμναστική ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε, για να λες θα εχεις διαβασει μαλλον η θα εχεις ακουσει κατι που δε το γνωριζω, ομως τουλαχιστο απο τα επισημα δημοσιευμενα αρθρα που εχω διαβασει, οσον αφορα τα betta αυτο που συμβαινει ειναι επιλεκτικες αναπαραγωγες, κι οχι με εργαστηριακες παρεμβασεις.
Μπορει να ειναι και οπως τα λες και απλα να μη μας το λενε βεβαια, παντως οι μακρυες ουρες και τα ομορφα χρωματα ειναι αποτελεσματα εκατονταδων χρονων απο την εποχη που οι πλουσιοι Κινεζοι ειχαν σα χομπυ τις επιλεκτικες αναπαραγωγες μονομαχων σε κατι πηλινα ή πορσελανινα αγγεια σα μεγαλα βαζα που διακοσμουσαν τις αυλες τους.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μωράκια bettas | maria p | Bettas | 20 | 20-09-09 11:09 |
sos me bettas HELP!!!!!!!!!!!!! | harris samos | Bettas | 4 | 26-04-09 19:41 |
Crowntail Bettas | crazyio | Bettas | 10 | 14-07-06 23:33 |
Bettas | betta | Bettas | 6 | 08-12-05 22:35 |