|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νικολα θα συμφωνησουμε σε ολα αλλα το αλατι δεν το σπαμε μονο σε α/ο αλλα και σε νερακι βρυσης (δεν ειναι αναγκαστικο δηλαδη ) στην περιπτωση τον sps επιβαλεται μονο φιλε. θεωρεις οτι στα μαγαζια βαζουν α/ο? αν δεις ενυδρεια με lps που τρεχουν με βρυσης θα λαλησεις φιλε . απλα πρεπει να δουμε το νερο της βρυσης μας πριν το βαλουμε να μην εχει τιποτα τρελλα νο3 η αλλες παραμετρους ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas82 : 06-02-15 στις 12:25 |
|
||||
|
||||
![]()
Ο κυβος σου ειναι καλος για ενα ομορφο ριφακι.....
Για fish only θες πολλα λιτρα Καλο διαβασμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!Νικόλα μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί θεωρείς ότι το 4 in 1 δεν θα δουλέψει;Θεωρητικά λέει ότι καλύπτει όλες τις ανάγκες για φίλτρανση...Κάτι που gouglαρα είχε κάποια αρνητικά σχόλια αλλά δεν ασχολήθηκα να το μεταφράσω λόγω χρόνου.Ήταν και στα γερμανικά...Σίγουρα έχω πολύ διάβασμα ακόμα!Επιπλέον το link που μου έδωσες το είχα τσεκάρει ήταν όντως πολύ καλό και κατατοπιστικό!Έχω βρεί και ένα pdf που είχε ανεβάσει ένα μέλος στα υπομνήματα το οποίο ήταν εξίσου καλό!Θα σας κρατώ ενήμερους σε αυτό θέμα για τις διάφορες κινήσεις μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
σε αλλο φιλικο φορουμ καποια παλικαρια το ειχαν δουλεψει και ειχαν παραπονεθει οτι μπουκωνει ευκολα και δεν αντεχει στο στοκαρισμα.
Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οταν εχουμε ενα πολυμηχανημα αποκλειεται να μας κανει την ιδια δουλεια με καποιο το οποιο ειναικατασκευασμενο για εν μονο ρολο. δες τα πολυμηχανηματα τις γυμναστικης. αν μπορεις να κανεις αξιολογη προπονηση με αυτα τρυπα μου την μυτη. επειδη το σκιμμερ ειναι το Νο1 στο ενυδρειο σου, γιαυτο καλυτερα να το παρεις να κανει μονο αυτο και τιποτε αλλο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
επανέρχομαι!Τελικά θα το κάνω nano reef!Είναι όντως λίγα τα λίτρα για fish only (αν μπορεί κάποιος mod να το μεταφέρει...)!Για skimmer λέω το Fluval Sea Protein Skimmer (PS1) το έχει βάλει κάποιος;Νομίζω θα χωράει στο ενυδρείο μου έχω 43 cm ύψος και αυτό έχει 33 cm. Και για έξτρα φίλτρανση Fluval C2 με αντιφώσφορο και άνθρακα!Θα το βάλω δίπλα απο το skimmer (αν χωράει...). Θα είμαι καλυμμένος;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεταφερθηκε και αλλαχτηκε και η επικεφαλιδα
![]() Πιστευω οτι θα εισαι καλυμενος με αυτα που θα παρεις. Φυσικα παντα υπαρχει κατι καλυτερο...
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ακόμα το ψάχνω...Βρήκα ένα φωτιστικό της Dennerle (11 w) λέω να το πάρω...Θα βάλω και τα άλλα 2(δίπλα) μαζί με τις λάμπες που έχει η ίδια εταιρία για τα reef. Επομένως θα έχω 3Χ11 w = 33 w. Θα είμαι καλυμμένος απο φωτισμό;Αλλιώς το αμέσως πιο συμφέρον είναι να πάρω το φωτιστικό τις ίδιας εταιρείας που βγάζει απευθείας 34 w!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή του sump | arhsb | Φίλτρανση | 8 | 19-02-09 00:57 |
Μετατροπή Fresh σε Reef | Alex_Salonica | Reef | 20 | 27-01-09 12:12 |
Μετατροπή Τ8 σε Τ5 | bvlahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 06-02-07 14:54 |
Μετατροπή σε Θαλασσινο | GEORGIOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 17-03-06 09:06 |
Μετατροπή σε φυτεμένο... | galant | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 11-02-05 21:26 |