|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστώ! Αν και δεν μπορώ να αναγνωρίσω το αρσενικό πιστεύω ότι είναι το ποιο μεγαλόσωμο γιατί τα άλλα τρια έχουν το ίδιο μέγεθος. Στο βίντεο είναι αυτό που φαίνεται αριστερά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aias.george : 21-06-13 στις 21:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν φιλαρακι!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ αποφασιζεις. Απλα να σου πω στο δικο μου εχω 6 ωρες και 14w σε 60 λιτρα. Υποψια αλγης υπαρχει, αλλα ελαχιστη προς το παρον. Στο μελλον θα δειξει, εφοσον η αλγη θα εμφανιστει θελω δε θελω, οπως και σε ολα τα αφρικανικα ενυδρεια. Το ενυδρειο τρεχει κανενα 4μηνο, παντως.
Οτι και να κανεις, να το κανεις πολυ σταδιακα. Ενα τεταρτο μειωση ανα 3 ημερες ειναι καλα, νομιζω.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο φίλε μπράβο σου..
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ παιδιά!
Οκ την φωτοπερίοδο θα την μειώσω αλλά δεν ξέρω εάν θα έχω πρόβλημα όταν σβήνει το φως, που θα συνεχίσει να παίρνει φως από τα άλλα δυο ενυδρεία που βρίσκονται στον ίδιο χώρο! ![]() Φαντάσου 432w το 370αρι και 80w το 125αρι σύνολο 512w. Η αντανάκλαση είναι αρκετά μεγάλη εάν αναλογιστείς ότι το δωμάτιο είναι 7 τετραγωνικά περίπου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παντως αυτο αριστερα φαινεται για αρσενικο σε τελικο μεγεθος, αν συγκρινω με τα δικα μου, τα οποια δεν ειναι ακομα πληρως ανεπτυγμενα. ------------------------- Αν δεν χτυπαει το φως τοσο πολυ πανω τους, δε νομιζω να εχουν προβλημα. Και εγω στο δωματιο εχω ανοιχτο φως οταν κλεινει στο ενυδρειο. Αρκει να μην ειναι τοσο εντονο, ωστε να τα ενοχλει. Θα το δεις στην πορεια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 21-06-13 στις 21:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Από το azores που τα παρήγγειλα ο Κώστας μου είπε ότι τα ψαράκια είναι σε τελικό μέγεθος οπότε ευελπιστώ ότι όντως είναι αρσενικό. Αλλά όπως λες θα δείξει! Πάντως σήμερα το απόγευμα που τα χάζευα παρατήρησα ότι το καθένα έχει διαλέξει το κοχύλι του. Βέβαια είναι πολύ ντροπαλά ακόμα, όταν πάω να πλησιάσω εξαφανίζονται το καθένα στο κοχύλι του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα αλλαξουν πολλα κοχυλια με τον καιρο, θα τα δοκιμασουν ολα
![]() Θα σε συνηθισουν, παντως, αρκει να κυκλοφορεις στο χωρο. Τα δικα μου κοβουν βολτες οταν με βλεπουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πότε θα με χωρίσει η γυναίκα μου δεν ξέρω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έντονο φως εάν το χτυπάει θα είναι από το 370αρι και αυτό επειδή μοιράζονται την ίδια βάση και είναι από την δεξιά μεριά του ενυδρείου. Αυτό βέβαια μπορώ να το λύσω βάζοντας και από δεξιά ένα μαύρο χαρτόνι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατι τετοιο θα κανεις και θα ειναι μια χαρα τα ψαρακια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφή για multies | silve992 | Διατροφή | 6 | 17-04-13 16:38 |
multies και υπόστρωμα | stydio | Tanganyika | 10 | 24-03-13 19:18 |
60l multies | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 01-03-13 18:54 |
Multies με....? | billos95 | Tanganyika | 7 | 29-11-11 23:11 |
multies και φυτα | gangrel | Malawi | 3 | 03-04-07 21:13 |