|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παντως αυτο αριστερα φαινεται για αρσενικο σε τελικο μεγεθος, αν συγκρινω με τα δικα μου, τα οποια δεν ειναι ακομα πληρως ανεπτυγμενα. ------------------------- Αν δεν χτυπαει το φως τοσο πολυ πανω τους, δε νομιζω να εχουν προβλημα. Και εγω στο δωματιο εχω ανοιχτο φως οταν κλεινει στο ενυδρειο. Αρκει να μην ειναι τοσο εντονο, ωστε να τα ενοχλει. Θα το δεις στην πορεια.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 21-06-13 στις 21:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Από το azores που τα παρήγγειλα ο Κώστας μου είπε ότι τα ψαράκια είναι σε τελικό μέγεθος οπότε ευελπιστώ ότι όντως είναι αρσενικό. Αλλά όπως λες θα δείξει! Πάντως σήμερα το απόγευμα που τα χάζευα παρατήρησα ότι το καθένα έχει διαλέξει το κοχύλι του. Βέβαια είναι πολύ ντροπαλά ακόμα, όταν πάω να πλησιάσω εξαφανίζονται το καθένα στο κοχύλι του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα αλλαξουν πολλα κοχυλια με τον καιρο, θα τα δοκιμασουν ολα
![]() Θα σε συνηθισουν, παντως, αρκει να κυκλοφορεις στο χωρο. Τα δικα μου κοβουν βολτες οταν με βλεπουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πότε θα με χωρίσει η γυναίκα μου δεν ξέρω ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε τοτε σε λιγο θα τα βλεπεις με τα μουτρα κολλημενα στα τζαμια.
Μην ανησυχεις, θα κανουμε συλλογο οταν μας πεταξουν ολους εξω οι γυναικες μας! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως εγώ προσπαθώ να της ρίξω στάχτη στα μάτια πηγαίνοντάς την διακοπές στην Λευκάδα ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
'Ομορφο και περιποιημένο (να δω πως θα στο σκάψουν σε λίγο
![]() ![]() Να το χαίρεσαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Έντονο φως εάν το χτυπάει θα είναι από το 370αρι και αυτό επειδή μοιράζονται την ίδια βάση και είναι από την δεξιά μεριά του ενυδρείου. Αυτό βέβαια μπορώ να το λύσω βάζοντας και από δεξιά ένα μαύρο χαρτόνι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατι τετοιο θα κανεις και θα ειναι μια χαρα τα ψαρακια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τροφή για multies | silve992 | Διατροφή | 6 | 17-04-13 16:38 |
multies και υπόστρωμα | stydio | Tanganyika | 10 | 24-03-13 19:18 |
60l multies | scooby14 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 01-03-13 18:54 |
Multies με....? | billos95 | Tanganyika | 7 | 29-11-11 23:11 |
multies και φυτα | gangrel | Malawi | 3 | 03-04-07 21:13 |