|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται την περιτπτωση και το στοχο μας...
Σε ψάρια δεν νομιζω να υπάρχει προβλημα η χρηση νερου Αο και δικτυου, ισα ισα που απο το δικτυο μας προσφερονται περιστοτερα ιχνοστοιχεια. Το προβλημα ειναι στα περιπλοκα νερά οπως με τις crs θελουμε gh 5-6 αλλα με kh 0-1 , απο μειξη νερου τουλάχσιτον εδω που ειμαι δεν γινεται. Ειχα προσπαθησει παλαιοτερα να χρησιμοποιησω δικά μου σκευάσματα , μαγνηστιο απο φαρμακειο και ασβσετιο απο χηλικο ασβεστιο .. και μονο κακο εκανα παρα καλο, παλαιοτερα παλι ειχα κανει seachem equilibrium αλλα και παλι δεν ειχα τα αποτελέσματα που επρεπε να εχω , οποτε αναγκαστηκα και πηγα σε εξειδικευμενα ιχνοστοιχεια για τις συγκερκιμένες γαρίδες. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |