|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το σεσουαρ παίζει να ραγίσει το τζάμι..
Εγώ το είχα βγάλει με φαλτσέτα (χαρτοκόπτη-ξυράφι)..
|
|||
|
|||
![]()
Θα το κάνω σιγά σιγά. Δε θα το βάλω στο φουλ, θα ζεσταθεί σταδιακά χωρίς να το φτάσω σε σημείο να κάψει. Ζέσταμα απλό. Να έχω τέτοιο θέμα λες;
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ξεκολλάμε τα αυτοκόλλητα,,σε σεσουαρ,,οταν ανοιξεις μια ακρη ,,ζεστανε την απο το σημειο αυτο και θα φυγει αμεσως.
|
|||
|
|||
![]()
Ζεστάθηκε λοιπόν με το σεσουάρ για λίγα λεπτά (σταδιακό ζέσταμα και ξεκόλλημα) και με τη βοήθεια σπάτουλας αφαιρέθηκε εύκολα. Θα έλεγα να μη γινει χρηση ξυραφιού ή φαλτσέτας γιατί είναι πολυ εύκολο να χάραξει το γυαλί με μια αδέξια κίνηση. Τα υπολείμματα της κόλλας ΠΟΛΥ δύσκολα με το οινόπνευμα αλλα ΠΟΛΥ εύκολα με το ασετόν. "Τζάμι" το τζάμι λέμε. Ευχαριστω για τις συμβουλές σας.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι παιχνιδακι φιλε που εκανες ,,αλλου ειναι τα δυσκολα.
|
|||
|
|||
![]()
Ε καλά, δεν είπα ότι μέτρησα και τα χαλίκια που έχω στο βυθό. Τις συμβουλές σας ζήτησα για να μη κάνω καμία ζημιά και στο τέλος έγραψα πως το έκανα μήπως και κάποιος άλλος είχε την ίδια απορία. Δεν έχουμε όλοι τις γνώσεις σας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aφαίρεση ''κόντρας''? | kalaxan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-01-10 00:41 |
Αυτοκόλλητος καθρέφτης για ανακλαστήρες? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 18-09-08 18:05 |
Αφαίρεση άλγης? | x-nos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 03-04-08 14:35 |
Αυτοκόλλητος καθρέπτης | ahar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 25-09-07 13:02 |
Μονωση ηλεκτρονικού θερμόμετρου | D_S | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 19-11-05 08:12 |