|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως ξέρει κανείς που πουλάν καθρέφτες-αυτοκόλλητα στην Θεσσαλονίκη? Πήγα για ανακλαστήρες και μου έιπαν 4 ευρώ ο ένας. 16 ευρώ να δώσω για ανακλαστήρες μου φαίνεται απάτη οπότε λέω να φτιάξω μόνος μου αλλά θα χρειαστώ το παραπάνω προϊόν.
|
|
||||
|
||||
![]()
ηλια,αν εννοεις το αυτοκολλητο-καθρεφτη,το βρισκεις σε σιδηρικα ειδη και ειναι παμφθηνο.
να ξερεις ομως οτι μετα απο καποιο καιρο,μαυριζει............ |
|
||||
|
||||
![]()
θα το τσεκάρω Κλαζ! ευχαριστώ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειδικά αν είναι πολύ κοντά στην λάμπα μαυρίζει ποιο γρήγορα λόγο της θερμότητας.
|
|||
|
|||
![]()
Ηλια ενας ανακλαστηρας εχει ημικυκλικη μορφη ωστε να στελνει προς τα κατω τις ακτινες φωτος που τραβηξαν λαθος δρομο και φωτιζουν το καπακι η το σαλονι
μπορει να ειναι φτηνοτερο το αυτοκολητο αλλα δεν θα εχει ποτε την ιδια αποδοση ![]() ΥΓ [s]ποιος netblues θα μου πει πως βαζω στον html κωδικα τις παραμετρους να εμφανιζει μικροτερο το σχημα που εχω κανει παραθεση;[/s] οκ το παρεκαμψα |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό ακριβώς θέλω να κάνω κι εγώ χρησιμοποιώντας όμως αυτοκόλλητο καθρέφτη. Λέτε να μαυρίσει γρήγορα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως χρησιμοποίησα αυτοκόλλητο αλουμινόχαρτο και είναι εδώ και 4 μήνες super.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υ.γ. καλώς ήρθες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως εννοείς την ταινία που βάζουν στις καμινάδες?
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ποιον απευθύνεσαι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Για το αυτοκόλλητο αλουμινόχαρτο....μοιαζεί πολύ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel reflectors (ανακλαστήρες για Τ8) | Irwan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-02-08 00:33 |
Ανακλαστήρες και άλγη??? | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 25-10-07 11:01 |
Αυτοκόλλητος καθρέπτης | ahar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 25-09-07 13:02 |
Φωτισμός και ανακλαστήρες | silveraro | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 12-12-05 15:15 |