|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα! Δεν εχεις και αδικο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλώς αν δεν έχεις χωράφι και μένεις στη πόλη θες και μερικές σκόνες για να μη μπαίνουν τα μυρμήγκια στο σπίτι! |
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεχε αν πάρεις έτοιμα να μην τα έχουν βάψει με διαφανές χρώμα για να γυαλίζουν.
Πάντως όπως σου είπαν, συμφωνώ και εγώ ότι η καλύτερη λύση είναι η σκούπα βυθού. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, παρατηρώ κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα το νερό να θολώνει λίγο από το σκάψιμο που κάνουν τα ψάρια! Απλά να ρωτήσω αυτό θα γίνεται για πάντα ή για μερικές εβδομάδες μέχρι να καθαρίσει εντελώς η άμμος από τις αλλαγές νερού;
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσιολογικό είναι. Αλλά θα καθαρίσει. Απλά μια σχετική σκόνη θα σηκώνεται πάντα επειδή η άμμος είναι πολύ λεπτή. Αλλά καμία σχέση με τώρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έτσι ακριβώς. Έχει τόσο λεπτή άμμο που είναι σαν σκόνη! Οκ, απλά για να ξέρω γιατί πρώτη φορά έχω τέτοιο περιβάλλον στο ενυδρείο μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο και ενυδρείο σου και σίγουρα διακοσμητικά θα το διορθώσεις όπως σου είπαν και παραπάνω. Σήκωσε το θερμαντικό σώμα λιγάκι να μην ακουμπάει την άμμο μόνο και μόνο για λόγους ασφαλείας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEOLAMPROLOGUS MULTIFASCIATUS | takisgoa | Tanganyika | 2 | 18-11-10 23:15 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |