|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά, παρατηρώ κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα το νερό να θολώνει λίγο από το σκάψιμο που κάνουν τα ψάρια! Απλά να ρωτήσω αυτό θα γίνεται για πάντα ή για μερικές εβδομάδες μέχρι να καθαρίσει εντελώς η άμμος από τις αλλαγές νερού;
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσιολογικό είναι. Αλλά θα καθαρίσει. Απλά μια σχετική σκόνη θα σηκώνεται πάντα επειδή η άμμος είναι πολύ λεπτή. Αλλά καμία σχέση με τώρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έτσι ακριβώς. Έχει τόσο λεπτή άμμο που είναι σαν σκόνη! Οκ, απλά για να ξέρω γιατί πρώτη φορά έχω τέτοιο περιβάλλον στο ενυδρείο μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο και ενυδρείο σου και σίγουρα διακοσμητικά θα το διορθώσεις όπως σου είπαν και παραπάνω. Σήκωσε το θερμαντικό σώμα λιγάκι να μην ακουμπάει την άμμο μόνο και μόνο για λόγους ασφαλείας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χτες ολοκλήρωσα όλες τις αλλαγές που ήθελα. Πήρα μεγαλύτερα και καθαρά κοχύλια αυτή τη φορά. Σήκωσα και τον θερμοστάτη να μην πατάει στην άμμο για λόγους ασφαλείας. Πιστεύω πως είναι εντάξει τώρα για να αφήσω στην ησυχία τα ψαράκια να δημιουργήσουν το χώρο τους.
Πείτε μου την γνώμη σας! ΥΓ: Μεγάλες μπουλντόζες αυτά τα ψάρια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο είναι
![]() Να το χαίρεσαι! |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή είναι πολύ μεγάλα αυτά, αν θες ρίξε και λίγα απο τα άλλα που είχες(να είναι καθαρά) για να έχεις και ποικιλία μεγεθών και χρωμάτων.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEOLAMPROLOGUS MULTIFASCIATUS | takisgoa | Tanganyika | 2 | 18-11-10 23:15 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |