|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επρεπε να τα πλυνεις καλυτερα τα σαλιγκαρια, ωστε να μην εχουν υπολειμματα.
Δεν θα συμφωνησω να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια με τα νεα στο ενυδρειο ψαρια. Μονο κακο θα τους κανεις. Αυτο που θα εκανα θα ηταν σκουπα βυθου και καλη κυκλοφορια.
|
||||
|
||||
![]()
Στημένο ενυδρείο δυο ημερών είναι. Σε λίγες ημέρες λέω να κάνω αυτές τις αλλαγές. Δε νομίζω να πάθουν κάτι (δεν ξέρω κιόλας, εσύ ξέρεις καλύτερα). Δεν έχουν συνηθίσει ακόμα το περιβάλλον. Εγώ όσο καλύτερο μπορώ θέλω να το κάνω το ενυδρείο για τα multies, να βρίσκονται σε όσο το δυνατόν καθαρό και όμορφο χώρο. Κυκλοφορία νερού δε θέλω να μπλέξω με spray bar και τέτοια. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα η ροή νομίζω. Το πρόβλημα είναι τα κελύφη.
Αν δεν ήταν τα κελύφη βρώμικα μια χαρά θα ήταν τώρα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με την κυκλοφορία νερού ο Nazgul εννοεί να περνάνε μπόλικα λίτρα ανά ώρα από το φίλτρο και να μην υπάρχουν περιοχές που δεν κινείται αρκετά το νερό, δε χρειάζεσαι spray bar.
Κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις με τα κοχύλια για να καθαρίσουν είναι να τα αφήσεις στον ήλιο κάμποσες μέρες πριν το τελικό βράσιμο-καθάρισμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία ψαράκια! Ωραίο ενυδρείο. Καλύτερα μάζεψε όλα τα κοχύλια και μην τα έχεις διάσπαρτα.
Μπορείς να βάλεις μια φωτό για να δούμε πόση είναι η βρωμιά? |
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε και δυο φωτογραφίες. Έβγαλα με μια τσιμπίδα το πρωί τόσα και γέμισε πάλι. Θα πάρω άλλα κελύφη, καθαρισμένα να τελειώνω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα αδειασες τα σαλιγκαρια με οδοντογλυφιδα ενω τα εβρασες? Πολλα υπολειμματα αφησαν.
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το σημείο που έβγαλα φωτογραφία είναι το πολύ χάλι. Τα άδειασα, δε φαινόταν τόση πολύ βρωμιά. Για αυτό λέω να τα βγάλω να βάλω καινούργια, πλυμένα, καθαρισμένα. Βρήκα στο internet, από βδομάδα θα τα παραγγείλω αν είναι. Να τα βγάλω ένα - ένα από την άμμο αυτά θα μου πάρει 10 ώρες. Θα βγάλω μια λεπτή στρώση μάλλον της άμμου έτσι όπως έγραψα πιο πάνω. Τα ψάρια δε νομίζω να πάθουν τίποτα, δε θα προλάβουν να συνηθίσουν το περιβάλλον μέχρι να το φτιάξω. Λίγες ώρες θα μείνουν εκτός ενυδρείου. Μετά μια ζωή θα ζουν με την ησυχία τους!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEOLAMPROLOGUS MULTIFASCIATUS | takisgoa | Tanganyika | 2 | 18-11-10 23:15 |
Neolamprologus multifasciatus | pavlos15 | Tanganyika | 35 | 07-06-10 23:32 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |