|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλώς ήρθες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο!!!
στο ντουλαπάκι έχεις πρόσβαση από πίσω? τι σχέδιο έχεις για τα τρίγωνα αριστερά και πάνω? θα τα κλείσεις με γυψοσανίδα, κάτι άλλο ή τίποτα: |
|
|||
|
|||
![]()
θα βάλω κι άλλες φωτογραφίες παιδιά μόλις τελειώσω με την κατασκευή γιατί θέλω να κλείσω με γυψοσανίδα όλη την σκάλα από κάτω κ να φαίνεται το ενιδρύο από τρεις πλευρές του.. όσο για τον ασιάτης Gyrinocheilus δεν είναι δικός μου κ θέλω να πάρω άλλο γληφτη, τι με προτείνετε να βάλω?
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andreas434 : 17-04-13 στις 19:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν θέλεις "εργάτη" για να τρώει άλγη, μπορείς να βάλεις μερικά σαλιγκάρια zebra nerite ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλό, καλή ολοκλήρωση!
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον Κλεοβουλο ,,δεν χρειάζεσαι ψαρι για την αλγη,,,εξαλου νταμαρι χωρις αλγη δεν γινεται.
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ηρθες και απο την πλευρα μου.
1) Μην βαλεις σαλιγκαρια (δεν θα ζησουν με τιποτα με τις κιχλδες) 2) Αν θες "γλυφτη", βαλε ancistrus που ειναι για σκληρο νερο 3) Επρεπε να το κανεις λιγο πιο φαρδη. 4) Τι φωτισμο θα εχεις και ποση ωρα θα εχεις αναμενο φως (εχει σημασια για την αλγη που θες να ξερεις) Μην ξεχναμε πως τα malawi θελουν μηκος και πλατος. το υψος ειναι αδιαφορο. Αλλα σε καθε περίπτωση μου αρεσε πολυ ολο το project να το κανεις μονος. Μπραβο σου!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 1) σαλιγκάρια zebra nerite και anentome helena έχω μαζί με mbuna και κιχλίδες Τανγκανίκας πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα (κάνα helena το τρώνε). 2)τα ancistrus ανήκουν σε άλλο βιότοπο και έτσι κι αλλιώς θα δεινοπαθήσουν με τα mbuna |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου 115χ30χ50 | bambacha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-09-11 23:45 |
κατασκευη ενυδρειου | mixalis p | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 34 | 23-01-11 22:02 |
βιοτοπικο 950 λιτρα λιμνης malawi | thanasis76 | Malawi | 28 | 10-12-10 14:41 |
Σκεψεις για μετατροπη ενυδρειου σε βιοτοπικο Αμαζονιου | beat89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 04-03-10 01:57 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |