|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου δεν με ρωτησε και του ειπα εγω να το κανει,αλλα τωρα ισως να ειναι μονοδρομος για τον φιλο και να μην εχει επιλογες για να δωσει τα ψαρια του τι πρεπει να κανει να μην ταισει?και ναι εγω στην φωτογραφια βλεπω ενα φοβισμενο ψαρι και εαν ειναι αρρωστο ισως να ηταν απο πριν,ας μην χαλασουμε το topic με δικες μας αντιπαραθεσεις
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι δικες μας αντιπαραθεσεις ειναι απλα αντιλογος για να μην περασουν σε νεους χομπιστες λαθος εντυπωσεις περι στρωσιματος.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ξαναλεω οτι εγω δεν ειπα σε κανεναν να στρωσει το ενυδρειο του με ψαρια,εγω το εχω κανει με χρυσοψαρα ο οποιος ειναι ενας τροπος κι αυτος οταν δεν εχουμε μπολι που ειναι και ο καλυτερος (το μπολι),επισης στρωσιμο γινετε και με τροφη,εαν εδω ο φιλος τωρα δεν μπορεσει να βρει μπολι και δεν μπορει να δωσει τα ψαρια του ειναι αναγκασμενος να στρωσει το ενυδρειο του με αυτα τα ψαρια που εχει,αλλα θα προσεχει τις μετρησεις του,αυτη ειναι η αποψη μου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οπως ειπες αφου δεν εχεις μπολι στρωνεις με σκετη τροφη ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ ομως μεσα η στρωνεις με αμμωνια απο ενα φαρμακειο που θα βρεις σιγουρα αλλα ξαναλεω ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ. ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 07-04-13 στις 12:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι φιλε μου ακριβως ετσι ειναι το ιδιο πραγμα λεμε,αλλα τωρα τα εχει και εαν δεν εχει να τα δωσει καπου τι να κανει? να τα πεταξει? οπως λεει ο φιλος ποιο πανω αλλαγες νερου τωρα εαν δεν μπορει να αλλαξει η κατασταση, ειναι η καλυτερη λυση
|
|
|||
|
|||
![]()
νομιζω οτι ημουν σαφης με την σειρα που προτεινα!
με τιποτα δεν θα διαλεγα να στρωσω ενα ενυδρειο με κατι ζωντανο μεσα οπως αλλωστε δεν το εκανα ποτε στα ενυδρεια μου! αλλα τωρα εχουμε ενα προβλημα και ενα γεγονος στο οποιο πρεπει να δωσουμε λυση χωρις να κατηγορουμε κανεναν ή να λεμε τι επρεπε να ειχε κανει! για αυτο φιλικα παντα προτεινα με σειρα προτεραιοτητας τι θα πρεπει να ακολουθησει απο κει και περα θα κρινει τι μπορει και τι δεν μπορει να κανει! οπως για μενα πριν βγαλω πορισμα το τι φταιει θελω να δω μετρησεις! φιλικα παντα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χρειαζεται απλα να καταλαβεις τον κυκλο του αζωτου και οχι να δεις μετρησεις σε καποιες περιπτωσης. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν καταλαβα τι ακριβως μου λες?
αν εχω καταλαβει τον κυκλο του αζωτου? |
|
|||
|
|||
![]()
ςος πρωτα αγοραζεις υγρα τεστ νερου αμμωνιας νιτρωδη νιτρικα (απορω πως δεν το διαβασα απο τα εμπειρα παιδια)κανεις τα τεστ και μας τα λες.
τα σεναρια ειναι τα εξης 1) δινεις τα ψαρια πισω μεχρι να στρωσεις το ενυδρειο.και τα ξαναβαζεις τοτε 2) βρισκεις αμεσα μπολι 3) ριχνεις βακτηρια , ταιζεις ελαχιστα , και κανεις και μεγαλες αλλαγες νερου με την σειρα οπως στα εγραψα ειναι το καλυτερο προς το χειροτερο! το ενυδρειο σου θελει δουλεια αλλα μην απογοητευεσαι ολα θα τα φτιαξουμε καταρχην θελει αμμο διοτι τα συγκεκριμενα ψαρακια την μασουλανε και την βγαζουνε απο τα βραγχια με αυτο τον τροπο τα καθαριζουν και ολας! επισης θελει πετρες πολλες πετρες να κανεις 2 βουνα πχ στις ακρες διοτι πρεπει να κρυβονται για πολλους λογους ακομη τα συγκεκριμενα πανε σε χαρεμια (1m-3,4f) αυτα για αρχη για να παρεις μια γευση τα υπολοιπα με την σειρα! ελπιζω να κανεις το καλυτερο για αυτα και για σενα ωστε να αρχισεις πραγματικα να χαιρεσαι το χομπι! |
|
||||
|
||||
![]()
ριχνοντας ζουμακια και κανοντας μεγαλες αλλαγες συγχρονως τι θα γινει ακριβως??
|
|
|||
|
|||
![]()
στις αλλαγες θα μειωνει την αμμωνια !
και καποια στιγμη θα δημιουργησουν αποικιες στο φιλτρο τα βακτηρια ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- stelios816 & Alex214 διαβαζω τα λογια σας και χαιρωμαι που εχω δυο παθιασμενους με το χομπυ και εμπειρους (φυσικα και οι υπολοιποι) που ασχολουνται με τον πονο μου -εγω απλα ειμαι παθιασμενος και απειρος- . Οι αντιπαραθεσεις σας ειναι παντα φιλικες ετσι? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gentlem@n : 08-04-13 στις 11:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Aπλη αντιπαρεθεση ηταν!Εκανες τιποτα στο ενυδρειο?Εβαλες καμια πετρα για να χαλαρωσουν λιγο?Αγγελεια για μπολι εβαλες?
|
||||
|
||||
![]()
ναι εβαλα αγγελια σημερα και εχθες Κυριακη ευτυχως βρηκα μια μαντρα με υλικα οικοδομων ανοικτα ζητησα πετρες δεν ειχε, και πηρα μαρμαρο σαν την γροθια σε μεγεθος και πιο μεγαλο (5-6 κομματια), τα εχω απο σε κουβα με καυτο μερο και ξυδια απο εχθες. ειμαι στη δουλεια τωρα θα γυρισω το βραδυ αι θα τα βαλω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ασε τα φαρμακα, μη σου φορτωσει κι αλλο το πετσοπ. Χειροτερα θα τα κανεις. Μπολι, αλλιως αν στρωσεις το ενυδρειο με τα ψαρια, δεν θα τα χαρεις πανω απο μηνα, με τα τοξικα που θα λαβουν. Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδες και παλι.
Πνιγηκα λιγακι αλλα κατεληξα. Ψαχνω να βρω moonstone απο μαντρα υλικα οικοδομων οπου πηρα και αμμο ποταμισια 1,5Ευρω 25 κιλα!!!! αλλα δεν μου αρεσει τελικα θα περιμενω να βρω ασπρη ή μια αλλη που εχω δει μπεζ. Εχω κανει 20% αλλαγη νερου με λιγες ωρες φωτισμο 3-4 περιπου, και λιγη τροφη που παντα την τρωνε ολη. Αγοραζω σημερα τα πρωτα μου υγρα για αμμωνιες νιτρικα φοσφωρικα κτλ. και θα αναφερω αποτελεσματα. Επανερχομαι δριμυτερος ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητοι φιλοι, το ενυδρειο ηταν "υπο κατασκευην" το σβκ πηρα νεα χαλαζιακη αμμο & βρηκα μπεζ φεγγαροπετρες.αγορασα τεστ αμμωνιου/αμμωνιας και τεστ νιτρικων της σερα.
Αποτελεσματα : αμμωνιου/αμμωνιας 0mg/l Αποτελεσματα : νιτρικά 10mg/l Δειτε και της φωτο και μου λετε εντυπωσεις και διατυπώσεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παιδια βοηθεια | giwrgos_1977 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 24-05-11 15:09 |
Παιδια την βοηθεια σας | Savou | Δίσκοι | 12 | 30-11-10 16:09 |
Μια βοηθεια παιδια | johnm62 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 09-06-09 00:06 |
Παιδια βοηθεια | PENTEFRAGAS2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-05-09 18:20 |
παιδια βοηθεια!!!!! | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-03-08 21:58 |