|
|
|||
|
|||
![]()
νομιζω οτι ημουν σαφης με την σειρα που προτεινα!
με τιποτα δεν θα διαλεγα να στρωσω ενα ενυδρειο με κατι ζωντανο μεσα οπως αλλωστε δεν το εκανα ποτε στα ενυδρεια μου! αλλα τωρα εχουμε ενα προβλημα και ενα γεγονος στο οποιο πρεπει να δωσουμε λυση χωρις να κατηγορουμε κανεναν ή να λεμε τι επρεπε να ειχε κανει! για αυτο φιλικα παντα προτεινα με σειρα προτεραιοτητας τι θα πρεπει να ακολουθησει απο κει και περα θα κρινει τι μπορει και τι δεν μπορει να κανει! οπως για μενα πριν βγαλω πορισμα το τι φταιει θελω να δω μετρησεις! φιλικα παντα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χρειαζεται απλα να καταλαβεις τον κυκλο του αζωτου και οχι να δεις μετρησεις σε καποιες περιπτωσης. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν καταλαβα τι ακριβως μου λες?
αν εχω καταλαβει τον κυκλο του αζωτου? |
|
||||
|
||||
![]()
Mηπως το παμε μακρια το θεμα?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να καταλαβεις τις μερες του κυκλου λεω απλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
δλδ εσυ γνωριζεις ακριβως σε ποιο σταδιο βρισκεται τωρα το συγκεκριμενο ενυδρειο χωρις τα τεστ?
διοτι εγω δεν γνωριζω αν εχει ξεκινησει , αν εχει μονο αμμωνια, αν εχει και νιτρωδη, αν δεν εχει αμμωνια αλλα εχει μονο νιτρωδη, φανταζομαι οτι ο κυκλος δεν ειναι για ολα τα ενυδρεια ιδιος, εχει πολλες παραμετρους που το επιρρεαζουν οπως πχ ιχθιοφορτιση επισης δεν καταλαβαινω το λογο που διαφωνουμε! δεν προτεινε κανεις απο δω μεσα να αγορασει το παιδι μια γυαλα να βαλει νερο και ψαρι και βλεπουμε πως θα το αντιμετωπισουμε! και δλδ αν δεν μπορει να βρει μπολι και ο πετσοπας δεν τα παρει πισω προτεινεις να τα πεταξει για να στρωσει το ενυδρειο με τον σωστο τροπο και μετα να αγορασει αλλα ψαρακια , σε αυτην την περιπτωση προτεινω να συνεχισει την προσπαθεια |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το πως θα το στρώσει το ξέρομε, αυτό που δεν μας λες ειναι το τι θα κάνει τα ψάρια αν δεν τα δώσει...
|
|
|||
|
|||
![]()
το διαβασα το λινκ αλλα δεν καταλαβα σε τι κανω λαθος?
ειπα 1) να παρει υγρα τεστ 2) να δωσει τα ψαρια αν δεν μπορει 3) να βρει μπολι αν δεν μπορει 4) να ταιζει ελαχιστα και να κανει αλλαγες νερου για να πεφτει η αμμωνια( οπως αλλωστε δειχνει η 1η φωτο) επισης λεει οτι ο κυκλος του αζωτου εχει πολλες παραμετρους για αυτο χρειαζοντε τα τεστ δλδ δεν ειναι ιδιος για ολα τα ενυδρεια!(4η παραγραφος) ειλικρινα και παντα φιλικα εξακολουθω να μην καταλαβαινω που διαφωνουμε |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή τη στιγμή δεν λέμε πως στρώνονται τα ενυδρεία αλλά πως θα στρωθεί το συγκεκριμένο ενυδρειο. Από τι στιγμή που έκανε το λάθος να πάρει τα ψάρια και μετά να ρωτησει δεν έχει πολλες επιλογες, Θα το στρώσει με τα ψάρια μέσα αν δεν καταφέρει να τα δώσει για ένα διάστημα. Απλά το λιγότερο δυνατό ταισμα, συχνές αλλαγες νερού και μετρήσεις...Τα περί κύκλο του αζώτου θα τα μάθει σίγα σιγά,αν τα ήξερε ο άνθρωπος δεν θα ρωτούσε!
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει δει καποιος πως κανουν η mpunes οταν τις υποβαλεις σε αμμωνια μου κανει εντυπωσει που λετε αφου εχει τα ψαρια μεσα να το στρωσει με αυτα μονο εγω δεν καταλαβενω τι λογικη σας?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν καταφέρει να τα δώσει τι θα κάνει??
|
|
||||
|
||||
![]()
@ stelios816 οχι ευτυχως υπαρχουν και αλλοι!
Μπορει καλιστα και καλυτερα μπορω να πω να βαλει μια αγγελια να τα χαρισει (που συνηθως εχει μια δυσκολια σαν επιλογη καθοτι οτι αγοραζουμε θεωρουμε οτι μας ανηκει ολοκληρωτικα ακομα και η ζωη οργανισμου) ,ή να τα πουλησει που ειναι και ποιο ευκολο σαν αποφαση αν δε βρεθει καποιος για τις 2 περιπτωσεις ας κανει το φιλτρο χημικο με ζεολιθο μεχρι να βρει μπολι ετσι δεν ταλαιπωρειτε κανενας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παιδια βοηθεια | giwrgos_1977 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 24-05-11 15:09 |
Παιδια την βοηθεια σας | Savou | Δίσκοι | 12 | 30-11-10 16:09 |
Μια βοηθεια παιδια | johnm62 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 09-06-09 00:06 |
Παιδια βοηθεια | PENTEFRAGAS2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-05-09 18:20 |
παιδια βοηθεια!!!!! | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-03-08 21:58 |