|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου τον τελευταίο καιρό όλα τα φυτά τα τσιμπάω από το ebay.co.uk γιατί εδώ στο βόλο δεν παίζει τίποτα.
στο θέμα μας τώρα είχα κάνει μια παραγγελια και έπεσε μέσα στα δυο τριήμερα(καθαρή δευτερα και 25 μαρτίου)με αποτέλεσμα να κολλήσουν τα φυτά στο φάκελο γύρο στις 18-19 μέρες. ανοίγοντας το φάκελο η flame moss ήταν τραγική. είχα διαβάσει κάπου ότι στέλνεις φωτό στον πολιτη και σου στέλνει καινούργια αυτό έκανα και μου ζήτησε συγγνώμη λέγοντας μου να του στείλω την διεύθυνση μου και να στείλει καινούρια γενικά υπάρχουν πολλοί που στέλνουν χωρίς μεταφορικά παρακάτω η φωτό που του έστειλα |
#2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου τα ξαναεστειλαν χωρις δευτερη κουβεντα οταν παλιοτερα μου ηρθαν σε τετοια κατασταση. Ηταν πολυ εξυπηρετικοι.
__________________
|
#4
|
||||
|
||||
![]()
Από προσωπική εμπειρία έχω βάλει moss σε πολύ χάλια κατάσταση, ίσως τελευταίο στάδιο (δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου πράσινα σημεία, ήταν όλη καφέ) αλλά επειδή δεν είχα άλλη είπα να την βάλω. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε ένα μήνα και κάτι να έχει γίνει όλη καταπράσινη χωρίς να υπάρχει το παραμικρό καφέ σημάδι καθώς επίσης και να έχει αυξηθεί κατά 1/5 περίπου. Να σημειώσω ότι στο ενυδρείο υπάρχει πλήρες σύστημα CO2, κάνω προγραμματισμένη εβδομαδιαία λίπανση με όλη τη σειρά της Seachem, ο φωτισμός μου είναι 1W+ / l , τα νιτρικά μου 5-10, οι αλλαγές μου 30% κάθε Κυριακή και η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται στους 24-26.
Αυτά από την δική μου εμπειρία με χαλασμένη moss.
__________________
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αλλα αυτο τα λεει ολα
![]() " Να σημειώσω ότι στο ενυδρείο υπάρχει πλήρες σύστημα CO2, κάνω προγραμματισμένη εβδομαδιαία λίπανση με όλη τη σειρά της Seachem, ο φωτισμός μου είναι 1W+ / l "
__________________
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, γι' αυτό το διευκρίνισα μην γίνει κάποια παρανόηση ή παρεξηγηθούν τα λόγια μου. Με αυτά που έγραψα δεν θέλω να ακυρώσω κανέναν που υποστηρίζει το αντίθετο. Απλά την προσωπική μου εμπειρία έγραψα για να υπάρχει ως γεγονός. Θέλω να πω πως δεν είναι 100% μη αναστρέψιμη μια κακή ως και χάλια κατάσταση μιας moss. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει με άλλα φυτά αλλά με moss επειδή το έζησα και πραγματικά εκπλάγηκα, το αναφέρω.
__________________
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Java moss VS Java moss Chrismass tree | DIMITRIS72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 27-02-09 15:23 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |