|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα τα καφε μερη να τα αφαιρεσεις. Βαλε μονο τα πρασινα και σιγα-σιγα θα αναπτυχθουν αυτα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (Απ τη μικρή εμπειρία που έχω, τα καφέ μέρη δεν ανέκαμψαν ποτέ!) Κανε τους και μια μετρια αξιολόγηση στο ebay...να έχουν να την θυμούνται! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου τον τελευταίο καιρό όλα τα φυτά τα τσιμπάω από το ebay.co.uk γιατί εδώ στο βόλο δεν παίζει τίποτα.
στο θέμα μας τώρα είχα κάνει μια παραγγελια και έπεσε μέσα στα δυο τριήμερα(καθαρή δευτερα και 25 μαρτίου)με αποτέλεσμα να κολλήσουν τα φυτά στο φάκελο γύρο στις 18-19 μέρες. ανοίγοντας το φάκελο η flame moss ήταν τραγική. είχα διαβάσει κάπου ότι στέλνεις φωτό στον πολιτη και σου στέλνει καινούργια αυτό έκανα και μου ζήτησε συγγνώμη λέγοντας μου να του στείλω την διεύθυνση μου και να στείλει καινούρια γενικά υπάρχουν πολλοί που στέλνουν χωρίς μεταφορικά παρακάτω η φωτό που του έστειλα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου τα ξαναεστειλαν χωρις δευτερη κουβεντα οταν παλιοτερα μου ηρθαν σε τετοια κατασταση. Ηταν πολυ εξυπηρετικοι.
|
||||
|
||||
![]()
Από προσωπική εμπειρία έχω βάλει moss σε πολύ χάλια κατάσταση, ίσως τελευταίο στάδιο (δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου πράσινα σημεία, ήταν όλη καφέ) αλλά επειδή δεν είχα άλλη είπα να την βάλω. Το αποτέλεσμα ήταν μέσα σε ένα μήνα και κάτι να έχει γίνει όλη καταπράσινη χωρίς να υπάρχει το παραμικρό καφέ σημάδι καθώς επίσης και να έχει αυξηθεί κατά 1/5 περίπου. Να σημειώσω ότι στο ενυδρείο υπάρχει πλήρες σύστημα CO2, κάνω προγραμματισμένη εβδομαδιαία λίπανση με όλη τη σειρά της Seachem, ο φωτισμός μου είναι 1W+ / l , τα νιτρικά μου 5-10, οι αλλαγές μου 30% κάθε Κυριακή και η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας κυμαίνεται στους 24-26.
Αυτά από την δική μου εμπειρία με χαλασμένη moss.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αλλα αυτο τα λεει ολα
![]() " Να σημειώσω ότι στο ενυδρείο υπάρχει πλήρες σύστημα CO2, κάνω προγραμματισμένη εβδομαδιαία λίπανση με όλη τη σειρά της Seachem, ο φωτισμός μου είναι 1W+ / l "
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Java moss VS Java moss Chrismass tree | DIMITRIS72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 27-02-09 15:23 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |