|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα!Τι μηχανικο προβλημα ειχε τελικα? Με ποιο τροπο λυθηκε ?Η "πιεση" χρειαζοταν ? Για πες....
|
|||
|
|||
![]()
Το φιλτρο το πηγα στην εταιρεια απο οπου ειχε αγοραστει και καναμε δοκιμη με ενα δικο του που ειχε σε λειτουργεια και διαπιστωθηκε οτι η δυναμη του φιλτρου δεν ηταν η ιδια... οποτε καναμε αλλαγη στην φτερωτη και παλι τα ιδια ειχαμε.... ετσι αναγκαστηκαν να μου κανουν αντικατασταση τις κεφαλης. Μου ειπαν οτι θα το ελενξουν και θα με ενημερωσουν για το ακριβες προβλημα που εχει !!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαλιστα....ωστοσω ακομη δεν "ξεμπερδεψες"...
Το θεμα σου νομιζω δεν ειναι η διαγνωση που θα κανουν(π.χ. φταει η κεφαλη ή φταιει το ταδε) οσο στο να σου λυσουν το θεμα φιλτρανση στο ενυδρειο σου.
|
|||
|
|||
![]()
εγω ξεμπερδεψα""""""" τωρα τι θα εχει το φιλτρο δεν με νοιαζει πλεον, αυτο που θελω τωρα ειναι να μπει σε λειτουργεια με το βιολογικο υλικο και να δω αν με καλυπτει για την βιολογια μου, πιστευω οτι κατι θα γινει ας κανουμε την αρχη και θα τα βρουμε ολα στην ωρα τους!!!!!!!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με fluval fx5??? | poet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 05-11-12 22:19 |
FLUVAL 205 ΠΡΟΒΛΗΜΑ | andris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 06-05-12 19:05 |
εσ. φιλτρο fluval U1 | Gladiator | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 08-01-12 01:38 |
Φιλτρο fluval | Moonchild | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-09-05 11:45 |
Εξωτερικο φιλτρο Fluval 203 με προβλημα ροης. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-03 15:04 |