|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα! Εχω μια (χαζή???) ερώτηση..
![]() Εχω το φιλτρο fluval 204 και θέλω να μάθω αν υπάρχει πρόβλημα να βυθίσω την έξοδο του νερού. Στο manual δείχνει μια εικόνα που προτείνει 1 εκ πάνω από την επιφάνεια. δεν βρήκα κάτι άλλο. Εχω την εντύπωση οτι το έχει έτσι για την καλύτερη ανακίνηση της επιφάνειας, αλλά θα ήθελα να μάθω σίγουρα. (το πρόβλημά μου είναι οτι για να το έχω πάνω απ την επιφάνεια, επειδή δεν χωράει καλά στο κενό που υπάρχει, πρέπει η στάθμη του νερού να είναι λίγο χαμηλότερα απ΄το κανονικό -και φαίνεται και λίγο χάλια) Ευχαριστώ!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικο φιλτρο Fluval 203 με προβλημα ροης. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-03 15:04 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Eξωτερικο φιλτρο | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 19:16 |
ΦΙΛΤΡΟ ΒΥΘΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΡΟΗΣ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 19:04 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |