|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πηγα στον OLYMPIA. Δυστυχως τα κιτ δεν τα εχει πια. Εχει ακομα τις 6κιλες στα 40 ευρά (πολυ καλη τιμη).
Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ακριβως τι θα χρειαστω αναλυτικα. Δηλαδη, 1 τετοιο, 1 απο εκεινο, 1 απο το αλλο, που συνδεονται ετσι και ετσι και αλλιως. Κοινως δεν εχω ιδεα απο το ολο θεμα. Μεχρι τωρα με κανενα diy και με exel εκανα δουλεια. Τι δουλεια, τριχες δηλαδη. Απο ebay εχω εμπηρια. Αγοραζω χρονια τωρα και πολλα πραγματα. Εκει δεν υπαρχει θεμα. Τι ομως χρειαζομαι? ΕΚΕΙ εχω θεμα.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Diffuser CO2... | Blokatos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 11-09-12 20:33 |
Diffuser CO2 sun sun | kostaskich | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 14-11-10 21:46 |
DIY diffuser | prospathw | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 28-01-10 15:36 |
co2 diffuser | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 26-05-08 06:31 |
Syporax - Ceramic rings | Pan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 21-02-05 13:34 |