|
||||
|
||||
![]()
Χθες το απόγευμα έσπασε ένας από τους δοκιμαστικούς σωλήνες μου.έτσι ρώτησα σήμερα το χημικό μου(τρελό ενυδρειά από τον οποίο πήρα και μπόλι)που μπορώ να βρω.αυτός μου έδωσε ένα ακριβώς ίδιο απλά χωρίς γραμμές για τα μλ και δεν είναι γυάλινος αλλά πλαστικός πολύ καλής ποιότητας(οπτικά είναι σαν γυαλί).δεν με πειράζει αφού ούτος η αλλιώς χρησιμοποιώ σύριγγα.τότε του είπα να μου δώσει ακούς 2-3(από το εργαστήριο του σχολείου).μου ήρθε λοιπόν η ιδέα να κάνω μια τρύπα στον πάτο να περάσω το σωλήνα του διοξειδίου να βάλω υαλοβάμβακα ενυδρειακής χρήσης και να το χρησιμοποιώ ως διαχύτη...εχω ελπίδες???μπορεί να δουλέψει???
![]() ------------------------- Κανείς??? ------------------------- ...κανείς δεν ενδιαφέρεται για ντι αι γουάι διαχύτη???δεν το πιστεύω!!! ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 27-01-10 στις 23:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 diffuser | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 26-05-08 06:31 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ-TUNZE 7074.50 CO2 Diffuser | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 13-02-08 23:16 |
DIY Εξωτερικό φίλτρο-diffuser | lasal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-06-05 22:36 |
CO2 diffuser | George-A | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 06-10-03 00:17 |