|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θανάση αφού εσύ θα σπάσεις τα χαρμάνια μην ρίξεις σκληρυντικό...!!!
Το σκληρυντικό συνήθως το βάζουμε όταν γνωρίζουμε ακριβώς την σύνθεση του σκυροδέματος. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ευχαριστω!!!! για το σκληρυντικο θα το κοιταξω...
![]() ![]() τα χαρμανια θα τα φτιαξω μονος μου αλλα εννοειτε οτι ολα θα εχουν τις ιδιες αναλογιες... ![]() οσο η δεξαμενη εννοειτε οτι θα εχει οθονη... τοσα λιτρα και τετοια ψαρια χωρις οθονη ειναι ΜΗΔΕΝ...!!!! ολη η εμπρος πλευρα θα ειναι με τζαμι. θα γινει χωρισμα στην μεση και θα ειναι δυο τζαμια η προσοψη... για πιο μεγαλη αντοχη στην πιεση και στην καμπυλωτητα του τζαμιου...
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω οτι πρεπει να δημιουργηθει ξεχωριστη κατηγορια με τιτλο:ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη στεγανοποιουσαμε πισινες με τον πατερα μου οσο ποιο πολλα σκλυρηντικα βαζεις στο κονιαμα τοσο ποιο δυσκολα αποροφα τα στεγανωτικα μετα!Οποτε ολα με μετρο!
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας!!!! τις χρειαζομαι μιας και δεν ειμαι της δουλειας. οσο και αν πιανουν τα χερια μου, μαστορας δεν ειμαι...
![]() ![]() σημερα μαζι με την δουλεια στο μαγαζι ηρθαν και τα υλικα!!! επεσε πολυ κουβαλημα μιας και ο γερανος δεν γινοταν να τα αφησει μεσα στο μαγαζι.... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχει να πεσει γυρισμα ωχ ωχ αμαν κλαμα με τα χερια τα χαρμανια θαναση?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και πως σκεφτεσαι να κανεις την στεγανοποιηση? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το τζαμι θα ειναι 20mm και θα στεγανωσει με την κλασικη σιλικονη... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα πιασει με σιλικονη?πανω στο τσιμεντολιθο?δεν ειναι λιγο επιφοβο?
|
|
|||
|
|||
![]()
η σιλικονη θα στεγανοποιησει και θα εχει την πιεση του νερου για βοηθεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλογέμιστο!
Να σε ρωτήσω κάτι: Όταν λες κλασική σιλικόνη δεν εννοείς την ενυδρειακή , σωστά? Το ρωτάω γιατί μιλώντας με τζαμά , γνωστό μου, που έχει μια σχετική εμπερία με μεγάλες κατασκευές ενυδρείων (έχει φτιάξει αρκετά μεσαίου μεγέθους + ένα πεντάτονο με διπλό δεκάρι τζάμι ψημένο), μου είπε ότι οι σιλικόνες του εμπορίου που έχουν στοιχεία βλαβερά για τα ψάρια, όταν στεγνώσουν και στεγανοποιθούν δεν αφήνουν καθόλου τοξικά στοιχεία στο νερό. Επίσης μου είπε ότι η ενυδρειακή δεν κολλάει το ίδιο ισχυρά όπως αυτές... Ισχύει αυτό?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |