|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι .τωρα που το πες το καταλαβα..παντως εμενα ''οπτικα'' δεν μου καθεται ..αν το διαγωνιο ξεκιναγε απο την πορτα και τελειωνε στα ραφια θα μου ''καθοταν'' καλυτερα στο ματι..αλλα αυτα ειναι καθαρα θεμα προσωπικης αντιληψης..καλη υπομονη και επιτυχία
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε συ..δεδομενου οτι ειχες το χώρο σου λεω...πως θα το προτιμούσα εγω..!!! αντε..ανυπομονώ να δω τν εξέλιξη
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εμενα με προβληματιζει το θεμα με την πορτα που θα την κοψεις ετσι.δεν ξερω ποσο αναγκαιο σου ειναι να το κανεις,αλλα μηπως υπηρχε αλλος τροπος?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ΝΑΙ!!!!!!! εννοειτε...!!!! απλα εβαλα τσιμεντολιθους για να γινουν οι τρυπες στο σωστο σημειο!!!! Σε ευχαριστω για ολες τις συμβουλες που μου εδωσες...!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 02-02-13 στις 13:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τώρα θα πω κι εγώ και συγγνώμη Θανάση. δεν ξέρω τι υπάρχει αριστερά των ραφιών αλλά σκεφτόμουν, τα ράφια δεν είναι τίποτα μπροστά σε τέτοια κατασκευή να τα πάς απέναντι και να χρησιμοποιήσεις εκείνο τον τοίχο ως πλάτη, ώστε να μην χρειαστεί να κλείσεις παράθυρο και πόρτα. βέβαια μιλάω χωρίς να γνωρίζω τον υπόλοιπο χώρο την χρήση του και την χρησιμότητα ή μη της πόρτας
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |