|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτο πιστευω και εγω, αλλα επειδι το ενυδρειο του πατερα μου δεν εχει κοντρες αλλα μαλλον γιατι ειναι απο εταιρια? Σωστα? Ναι θα βαλω κοντρες
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ενυδρειο ειναι ποσα λιτρα τι μηκος και τι παχος τζαμιων
|
|||
|
|||
![]()
410λ ειναι , διαστασεις δεν θυμαμαι ακριβως ουτε παχος τζαμιων γνωριζω:/
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά αυτό για τις κόντρες πάνω από τα 100 λίτρα είναι μεγάλη γενίκευση. Μια χαρά γίνονται και rimless μεγάλα ενυδρεία, απλά με πιο χοντρό τζάμι.
Του πατέρα σου μπορεί να μην έχει γυάλινες κόντρες, αλλά το επάνω πλαίσιο να λειτουργεί ως κόντρα. Αν δεις θέματα σε Juwel ενυδρεία που ξεκολλάει το πλαστικό και κάνει κοιλιά το τζάμι θα καταλάβεις.
|
|||
|
|||
![]()
ναι υσχιει αυτο που λες!!! Να ρωτισω κατι αλλο που θελω, τελικα μαλλον η βαση που εχω δεν κανει για τοσα λιτρα, αν παω σε εναν ξυλουργο/σιδερα και του ζητησω να φτιαξει μια βαση για ενυδρειο καταλληλη, η τιμη πανω κατω ποια ειναι?γνωριζει κανεις?
------------------------- πως σας φαινεται αυτη εδω? http://www.aquaclubdesign.com/akva-s...ck-480-mm.html Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kanakss : 21-01-13 στις 20:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται και το κάνεις οτι διάσταση θες.Στο τέλος το βάφεις κιόλας |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω αν μπορω να κανω βαση γιατι ειμαι εντελος ασχετος με το θεμα, αλλα αυτυ η βαση που σου εδειξα ειναι πολυ οικονομικη δεν συμφωνεις? και πιστευω πως θα ειναι και αξιοπιστη!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου 115χ30χ50 | bambacha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-09-11 23:45 |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη Ενυδρειου Απο Ασχετη(!) | notos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 17-04-06 23:12 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |
Κατασκευη ενυδρειου | xaris1974 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-01-06 23:35 |