|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα πάει κόνιτσα τα χριστούγεννα και τις μάζεψα απο βοιδομάτη.Η βλακεία είναι οτι δε πήρα περισσότερες.Θα ήθελα λίγες ακόμα.Έριξα ακουαφόρτε και δεν άφρισε καμία
|
|
||||
|
||||
![]()
¨Ηρθαν τα test σήμερα.ph βρύσης 7,6 με 7,8 PH ενυδρείου 8,2!
Αμμωνία 1,0 ppm.Χτες τέτοια ώρα έριξα nitrivec.Κανονικά δε θα έπρεπε να δείχνει αμμωνία 0?Με ph αν και υψηλό δεν έχω κάποιο πρόβλημα με φυτά και guppie που θα βάλω έτσι? ------------------------- ΝΟ2 είναι 0.Απο θέμα στρωσίματος νομίζω καλά πάμε.Με αγχώνει λίγο το ph 8,2.Φοβάμαι μήπως είναι πολύ υψηλό για ψάια και φυτά.Τι λέτε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrisvari : 15-01-13 στις 21:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το νιτριβεκ δεν κανει τιποτα εχει γραφτει χιλιαδες φορες σ αυτο και σ αλλα φορουμ (ισως λεω ισως, βοηθαει λιγο αλλα σε καμια περιπτωση δεν στρωνει το φιλτρο)παρε αμμωνια και στρωσε ετσι θα σου κανει 20-25 μερες.Το ph αναλογα τα ψαρια που σκεφτεσαι να βαλεις το φτιαχνεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
με το co2 σιγουρα θα πεσει, αλλα τι σκληροτητες εχεις; πρεπει να τις μετρησεις κι αυτες παντως το στησιμο σου ειναι πολυ ομορφο,σου ματιασα τις πετρες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τεστ για σκληρότητες τα περιμένω.Ναι ρε φιλε μου τις μάτιασες!Αν και νομίζω οτι είναι το χώμα.Δεν νομίζω να είναι ουδέτερο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άλλος ένας καινούργιος στο αλμυρό θέλει βοήθεια. | chanikos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 02-12-11 16:25 |
Άλλος ένας αρχάριος | tass | Αρχάριοι γλυκού νερού | 43 | 03-11-09 10:47 |
Οι Κλόουν αφανίζονται ένας- ένας | aquatrue | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 23-06-04 20:41 |