|
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και εχω στρωσει 2 ενυδρεια με τροφη σε αποχη με επιτυχια, ριξε μια ματια σε αυτο το ποστ μου με τη διαδικασια που εκανα αναλυτικα.
Τροφη αλλαζα καθε 2 μερες στην αποχη και καθε φορα εβαζα και πιο πολυ. Ξεκινα με 2-3 φυλλαρακια και σιγα σιγα ανεβαζε. |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις σκεφτει καθολου τι ψαρια θες να βαλεις?εχεις δει κατι που σου αρεσει η θα αποφασισεις αργοτερα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Έχω σκεφτεί guppies 1 αρσενικο με 3 θυληκά και σιγά σιγά όταν φτιαχτεί καλή βιολογία και με καλές αλλαγές νερού,ίσως ένα χαρέμι platy.Απο αύριο θα βάζω και φωτο να μου λέτε τη γνώμη σας και διορθώσεις.Επειδή θέλω να βάλω αρκετά φυτά έχει κανείς καμιά ιδέα τι να βάλω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrisvari : 04-01-13 στις 22:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να βαλεις ψαρια οταν φτιαχτει η βιολογια και οχι κατα τη διαρκεια.
Χρησιμοποιησε και το nitrivec μαζι κατα τη διαρκεια του στρωσιματος, κακο δεν θα κανει. Με το φως αυτο πας για ευκολα και ισως μερικα μετρια φυτα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Πως ξέρεις πότε έχει φτιαχτεί η βιολογία σου,αφού βάζοντας συνέχεια nitrivec θα μηδενίζει συνέχεια η αμμωνία? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chrisvari : 04-01-13 στις 22:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα τα kelvin σου. Δεν το ειχα δει. Δεν ειμαι και ο καταλληλοτερος να σου πω για φυτα αλλα ανουμπια, java moss, υδροφυλλα πολισπερμα και καμια κρυπτοκορινα φανταζομαι θα πανε καλα. Κατσε να σου πει και κανεις αλλος.
------------------------- Βασικα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε και δεν ξερω. Απο οτι βλεπω και εγω καταπολεμαει την αμμωνια λεει (δεν ξερουμε αν το κανει και σε ποιο βαθμο βεβαια) οποτε ή μην το χρησιμοποιησεις καθολου ή περιμενε να σου πει κανεις αν μπορει να χρησιμοποιηθει στη διαδικασια στρωσιματος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 04-01-13 στις 22:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ είναι να βάλεις στο πρόγραμμα να πάρεις ένα άλλο φίλτρο. Το U2 έχει πολύ περιορισμένο χώρο για το βιολογικό και είναι έτσι φτιαγμένο που ναι μεν καθαρίζει εύκολα (συρταρωτά υλικά) αλλά δεν μπορείς να κάνεις πολλές πατέντες για να κάνεις μετατροπές (προσθαφαιρέσεις) σε αυτά. Από τη στιγμή που θα βάλεις μέσα φυτά, μετά από λίγο καιρό (10 -15 ημέρες το πολύ) πρέπει να βγάλεις τον άνθρακα. Η πατέντα που μπορείς να κάνεις είναι να κόψεις με ένα ξυράφι τον άνθρακα από το πλαίσιο που είναι. Μετά βάλε σφουγγάρι μπλε (ψιλό γιατί για χοντρό έχεις τα λευκά) και συγκράτησε το με τα πλαστικά πλαίσια (τελάρα) που σου έχουν μείνει από τον άνθρακα. Τώρα για την αύξηση του βιολογικού υλικού δεν μπορείς να κάνεις κάτι
![]() ![]() Καλή επιτυχία!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη φιλε μου απο αλλον ενα νιουφη!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άλλος ένας καινούργιος στο αλμυρό θέλει βοήθεια. | chanikos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 02-12-11 16:25 |
Άλλος ένας αρχάριος | tass | Αρχάριοι γλυκού νερού | 43 | 03-11-09 10:47 |
Οι Κλόουν αφανίζονται ένας- ένας | aquatrue | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 23-06-04 20:41 |