|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φταιει αυτο εγω εχω 12 και ποσοι αλλοι και μια χαρα παει το ενυδρειο. Αμαν με τις ωρες. Αλλου ειναι το θεμα. Να μη μεγαλωνει το πολυσπερμα θελει προσπαθεια :P
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
προτιμαμε παντα φυσικα αντικειμενα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leandros69 : 03-12-12 στις 18:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το οτι κανετε αλλαγη νερου μια φορα τον μηνα,το οτι εχετε πλαστικο μεσα,το οτι η λαμπα εχει ενα χρονο,το οτι εχεις 11 ωρες φωτοπεριοδο,οοοολα αυτα ευθυνονται για την κατασταση του ενυδρειου σου.Αν θες την γνωμη μου,απολυμανε τα υλικα του φιλτρου σου και ολο τον εξοπλισμο του ενυδρειου καθως και το χαλικι και τα φυτα.Παρε μπολι και ξαναγεμισε το ενυδρειο.Αλλαγες νερου καθε εβδομαδα το 1/3 με αντιχλωριο,βγαλε το πλαστικο,αλλαξε την λαμπα σου και ξεκινα με 6-7 ωρες φωτοπεριοδο,την οποια θα αυξησεις σταδιακα(δηλαδη ενα μισαωρο αυξηση καθε 15-20 μερες).Προσεχε να μην ταιζεις πολυ(δεν αναφερεις τι ταιζεις και ποσο,καθως δεν αναφερες και τι φιλτρο εχεις) και παρε καινουρια τεστ(υγρα και οχι στικ).Για τις αλγες δες εδω
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36876 Επισης μολυ και ξιφοφοροι υβριδιζουν.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φίλτρο εξωτερικό crystal profi 900 Τα τεστ είναι καινούργια της sera με σταγόνες. Το ότι μολυ και ξιφοφόροι υβριδίζουν είναι κακό για το νερό ή για τα ψάρια? |
|
|||
|
|||
![]()
αντιχλώριο της JBL Biotopol plus
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορώ να κάνω αναπαραγωγή εδω; | Manuel | Αναπαραγωγή | 9 | 06-07-11 08:16 |
Τι μπορώ να κάνω στα 120λ..;; | \/ag | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 07-06-11 02:04 |
Ο Κίτσος... ανησυχώ και δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω... | QS-Plan | Bettas | 6 | 26-12-10 20:25 |
Πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 17-09-10 17:19 |
τι μπορώ να κάνω;....(τρύπες στα φύλλα anubias) | gemini_str | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 16-06-04 09:54 |