|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανάλογα στο τι ψάρια θα βάλεις!
Πχ αν βάλεις κοχυλόψαρα δεν θες πετρες, αλλά κοχύλια! Αν βάλεις πετρόψαρα, θέλεις πέτρες! Αλλά αν κάνεις ένα συνδιασμό και των 2 τότε βαζεις και απο τα 2. Δες τι ψάρια θα βάλεις πρώτα, και μετα φτιάχνεις τον διάκοσμο! |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι το χρωμα της πλατης.Θα το αφησω ετσι.
Θα βαλω σιγουρα πετρες μιας και κλεινω στα juli. Αν αποφασισω για κανα κοχυλοψαρο θα προσθεσω μετα κελυφη. Εκτος και αν δεν ειναι καλο αυτο,να αλλαξω το διακοσμο για τα ψαρια.
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι το χρώμα της πλάτης
![]() Βάλε regani και δεν θα μετανοιώσεις. Είναι κατά τη γνώμη μου τα πιο όμορφα Julidochromis και ειδικά τα "Kipili" έχουν φοβερά χρώματα. Φτιάξε 2 όγκους πέτρας για να βολευτούν 2 ζευγάρια. Κοχυλόψαρα εγώ δεν θα έβαζα. Τα regani θα τα ξετρυπώνουν απο τα κοχύλια και θα τα ταλαιπωρούν. Επειδή έχεις αρκετό ύψος και αρκετό μήκος στο ενυδρείο και τα julies είναι πετρόψαρα, θα πρότεινα ένα κοπαδάκι 6-8 Paracypichromis για να έχεις κίνηση και κοντά στην επιφάνεια ![]() http://www.cichlid-forum.com/profile...es.php?id=1478 |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο θα κανω με την πλατη δεν την πειραζω καθολου.
Αυριο θα ασχοληθω με τις πετρες,ειναι ετοιμες βραζμενες και περιμενουν να μπουν. ![]() Τα ψαρια του λινκ ειναι κοπαδοψα?Μου λες να τα βαλω παραλληλα με τα juli? Ναι τα Juli μου αρεσουν παρα πολυ και εκει κλεινω.Αλλα και αυτα που μου εδειξες ειναι παρα πολυ ωραια. Καπου διαβασα για ενα τροπο στησιματος που δεν εχει απλα στον πατο φελιζον αλλα και αλλα κομματια οσο ανεβαινουν οι πετρες,ετσι ωστε να γλυτωσουμε βαρος. Να το κανω ετσι ή θα μειωσω τις σπηλιες για τα ψαρια?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα κομμάτια (και τις πλάτες ή κατασκευές) φελιζόλ τις φοβάμαι μη ξεπατωθούν απο την άνωση και βρεις το ενυδρείο άνω κατω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως, αν αποφασίσεις να βάλεις τα p.nigripinnis, Μπορείς να ησυγηθείς σε ένα κατάστημα να σου τα φέρει απο μικρά! Τότε σίγουρα θα βγουν αρσενικά θηλυκά! Ωραία είναι και τα cyprichromis leptosoma! Υπαρχουν πολλά είδη:
http://www.cichlid-forum.com/profile...s.php?genus=56 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια,θα ξεκινησω με το στρωσιμο των φιλτρων και μετα θα ρωτησω σε μαγαζια για αυτα τα δυο ειδη.
Απο αυριο ξεκιναω.Θα κανω ενα στησιμο και θα ανεβασω φωτο για παρατηρισεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και τουλάχιστον τα "Jumbo" (που γίνονται 15+ εκ) δεν θα τα πρότεινα για το 1.20 ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|