|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο θα κανω με την πλατη δεν την πειραζω καθολου.
Αυριο θα ασχοληθω με τις πετρες,ειναι ετοιμες βραζμενες και περιμενουν να μπουν. ![]() Τα ψαρια του λινκ ειναι κοπαδοψα?Μου λες να τα βαλω παραλληλα με τα juli? Ναι τα Juli μου αρεσουν παρα πολυ και εκει κλεινω.Αλλα και αυτα που μου εδειξες ειναι παρα πολυ ωραια. Καπου διαβασα για ενα τροπο στησιματος που δεν εχει απλα στον πατο φελιζον αλλα και αλλα κομματια οσο ανεβαινουν οι πετρες,ετσι ωστε να γλυτωσουμε βαρος. Να το κανω ετσι ή θα μειωσω τις σπηλιες για τα ψαρια?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα κομμάτια (και τις πλάτες ή κατασκευές) φελιζόλ τις φοβάμαι μη ξεπατωθούν απο την άνωση και βρεις το ενυδρείο άνω κατω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως, αν αποφασίσεις να βάλεις τα p.nigripinnis, Μπορείς να ησυγηθείς σε ένα κατάστημα να σου τα φέρει απο μικρά! Τότε σίγουρα θα βγουν αρσενικά θηλυκά! Ωραία είναι και τα cyprichromis leptosoma! Υπαρχουν πολλά είδη:
http://www.cichlid-forum.com/profile...s.php?genus=56 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια,θα ξεκινησω με το στρωσιμο των φιλτρων και μετα θα ρωτησω σε μαγαζια για αυτα τα δυο ειδη.
Απο αυριο ξεκιναω.Θα κανω ενα στησιμο και θα ανεβασω φωτο για παρατηρισεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και τουλάχιστον τα "Jumbo" (που γίνονται 15+ εκ) δεν θα τα πρότεινα για το 1.20 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ξεκινησω με τα j.regani και για τα αλλα βλεπουμε στην πορεια.
Σας στελνω για σχολια και 2 φωτο Η πρωτη ηταν η προσπαθεια να γινουν 2 ογκοι αλλα δεν τα καταφερα. Οποτε κατεληξα στο δευτερο στησιμο.
|
||||
|
||||
![]()
Τις φωτο ξεχασα....χαχαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε 2 στίβες! Δεν είναι ωραίο έτσι! Φαίνεται πολύ μουκωμένο! Και δεν θα σε βολέψει αργότερα αν θες να βάλεις κοχύλια για κοχυλόψαρα!
Αν δεν σε βολεύουν οι πέτρες, πάρε και πιο μικρές και κάνε διάφορες τρύπες. Εφόσον έχεις μήκος αξιοποίησε το! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|