|
|
|||
|
|||
![]()
Εαν οι τροφες χαλαγαν μετα το 4μηνο απο την ημερα που θα ανοιχτουν λογικα θα το ανεφεραν οπως αναφερουν και την ημερομηνια ληξεως τους.εγω προσωπικα τις τροφες τις πεταω μονο οταν ληξη η ημερομηνια που αναγραφετε στο κουτακι.Ποτε μου δεν ειδα παραξενη συμπεριφορα και ανετιους θανατους.
Και σε παρακαλω Γειτονα (ΝΙΚΟ 74) οταν αναφερεσε σε παιδακι 10 χρονων να εισαι ποιο προσεχτικος και ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μην τον ηρωνευεσαι.Για σκεψου να σε ηρωνευονταν και εσενα καποιος ανθρωπος 15 χρονια μεγαλυτερος σου.Σε εσενα θα σου αρεσε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα βρεις ποστ μου που γραφω τι απανταει η τετρα για τη διαρκεια των τροφων, σε πελατη της με προβλημα αβιταμινωσης στα ψαρια του, διαγωσμενο απο ιχθυοπαθολογο. Λεει 3 μηνες και τελος η τροφη. Εμεις λεμε τωρα και 4-6 ή και παραπανω καποιοι αν ξερουν να εμπλουτιζουν με βιταμινες τις παλιες τροφες. Γιατι αν δεν ξερουν καραδοκει και η υπερβιταμινωση που ανελυσε ο D. Untergasser στο σεμιναριο "Στησιμο και βιολογια του ενυδρειου - Διατροφη και ασθενειες των ψαριων" στις 11/10/2009 στην Αθηνα. Στο οποιο ειπε επισης οτι και οι βιταμινες (της sera τουλαχιστον που επιμελλειται και γνωριζει) κι αυτες εχουν συγκεκριμενη διαρκεια. 6 μηνες εκτος ψυγειου και 12 μηνες εντος. ΥΓ επισης θα ηθελα να μαθω πως εισαι σιγουρος για τη ηλικια του καθενος εδω μεσα; και γιατι να υπαρχει διακριση και ανοχη οταν δινει καποιος "επικινδυνες" συμβουλες; Ηδη υπαρχει υπομνημα για τα νεα και απειρα μελη. Τι να προλαβειςνα μαζεψεις; προτασεις για ταισμα με συνομηλικες με το μελος, τροφες; (10 ετων) Προτασεις για κυριως ταισμα τετρα με καθαρα φυτικη πλεκοτροφη; κλπ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ρωταω γιατι εχω τετοια δυνατοτητα (εχω πρεσσα υποπιεσης ψηφιακη ακριβειας για καλλιμπραρισμα sensors) ------------------------- Παράθεση:
Θα εκανες το ιδιο με μια κονσερβα η εστω και με ανοιγμενο πακετο μακαρονια? Αν την ετρωγες ειναι βεβαιο οτι δε θα παρουσιαζες καποια παραξενη συμπεριφορα (το πολυ καποιο κοψιμο) ουτε ...αναιτιοο θανατο ![]() Αφου δε θα το εκανες λοιπον στη δικη σου την τροφη γιατι να το κανεις με την τροφη των ψαριων? Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω, με καλυπτει η απαντηση του Σπυρου
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 15-11-12 στις 22:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οσο για τον μικρο στο πρωτο ποστ του αναφερει οτι ειμαι 10 χρονων.http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66277 Τεσπα τελειωνει εδω το θεμα και δεν θελω να το συνεχισω. Απλα εχω παιδακι σχεδον στην ηλικια του και ισως να βλεπω τα πραγματα λιγο διαφορετικα. Και δεν ηθελα να προσβαλω ΚΑΝΕΝΑΝ ουτε τον Γειτονα μου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ληγμενες τροφες | maikl | Διατροφή | 7 | 23-08-10 12:32 |
τροφες!!! | thanasis76 | Δίσκοι | 6 | 02-02-10 15:21 |
Τροφες | alkis13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 16-06-09 15:12 |
Τροφες | Manolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 05-04-09 19:22 |
Τροφες | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 01-09-07 10:51 |