|
|
|||
|
|||
![]()
φίλε μου,μην είσαι τόσο απόλυτος,ιδίως στις μέρες μας:4 ευρώ σημαίνει 4 μπουκάλια φρέσκο γάλα για τα παιδιά μας
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και 400 ευρω που κοστιζει το Χ ενυδρειο, σημαινει 400 μπουκαλια φρεσκο γαλα για τα παιδια μας. κ.ο.κ
|
||||
|
||||
![]()
αν ''πεινάς'',κοιτάς να φροντίσεις την οικογένεια σου και το σπίτι σου και οχι να βγαζεις τα γουστα σου με χόμπυ ειτε αυτο ειναι ενυδρείο ειτε οτιδήποτε....οχι σαν τον αλλο που δεν ειχε ρευμα και ειχε 3 ενυδρεια,
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
και συγκεκριμένα το σχόλιό μου ήταν απάντηση στο: "Αρχική Δημοσίευση από janickrules ![]() δηλαδη τι σκατα θα παθουμε αν ξοδεψουμε 3-4 ευρω για μια φρεσκια τροφουλα; ε,πειτε μου!!" Από εκεί και μπρος εάν κάποιος θεωρεί ότι η ενασχόληση με τα ενδυδρεία πρέπει να είναι προνόμιο μόνο όσων έχουν κάποια οικονομική άνεση,πολύ απλά είναι άσχετος με το χόμπι |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ Ιωαννα, απλος το ειπες με τετειων τροπο και εγω το καταλαβα λαθως
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
btw ουτε ελιτιστης ειμαι ουτε παμπλουτος ουτε υπερμαχος του καπιταλισμου (μαλλον το αντιθετο με χαρακτηριζει) ομως καποια πραγματα εχουν να κανουν αποκλειστικα με την κοινη λογικη. Αν καποιος δε μπορει να δωσει 3-4-5-10 ευρω για μια τροφη τοτε πως θα δωσει 10-50-100 + ευρω για μια θεραπεια οταν αυτη χρειαστει? (η μηπως εχει λογικη να αρχισει τις ευθανασιες για οικονομικους λογους? )
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα οταν δεν μας αρεσει η απαντηση, ειναι ειρωνικη. Καποιος για να του δωθει για υιοθεσια ενα παιδι, περναει απο χιλια κυματα για να αποδειχθει οτι ειναι σε θεση να αναλαβει κατι τετοιο. Αν γινοταν το ιδιο και για τα ζωα, δυσκολο το βλεπω να ειχαν καποιοι, ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Να με συγχωρειτε αλλα πολυ ακυρο παραδειγμα η υιοθεσια στο θεμα..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ζωα δεν τα υιοθετουμε ουσιαστικα? Ή μηπως επειδη δεν εχουν το δικαιωμα να εξισωνονται οι ζωες τους με τις ανθρωπινες?
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει βρε Σπυρο τα υιοθετουμε,τα φροντιζουμε,τα γουσταρουμε,αλλα το ιδιο θα νιωσεις αν χασεις ψαρι με το αν χασεις παιδι;Ενταξει μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 16-03-13 στις 14:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μ' αρέσει που θα καταλήξουμε να συζητάμε για την υιοθεσία
![]() Το ερώτημα του θέματος έχει νομίζω απαντηθεί. Δεν πάμε τώρα όλοι να κάνουμε καμιά αλλαγή νερού? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ληγμενες τροφες | maikl | Διατροφή | 7 | 23-08-10 12:32 |
τροφες!!! | thanasis76 | Δίσκοι | 6 | 02-02-10 15:21 |
Τροφες | alkis13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 16-06-09 15:12 |
Τροφες | Manolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 05-04-09 19:22 |
Τροφες | Steve | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 01-09-07 10:51 |