|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα αρχισε σε ουτε μια ωρα..
γιατι δεν το γεμισες το μουκαλι με το μιγμα???? ειναι πολυ λιγο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
3 φλυτζανια ειναι 700-800 γρ ζαχαρη
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πηγα χτες και πηρα 10λιτρο μπουκαλι που βαζουν ανταλακτικο στους ψυκτες οι εταιρειες. 3,5 κιλα ζαχαρη και 1 κουταλακι μαγια φρεσκια απο ψυγειο. Θα το δοκιμασω μεσα στη βδομαδα να δω πως θα παει μια που τελειωνει σιγα σιγα το CO2 που ειχα φτιαξει. Ανεπιστροφη δεν εβαλα, μια φορα ειχα θεμα απο δικη μου μλκια, πατησα το μπουκαλι και εβγαλε τοσο αερα που σιφονιασε πανω πανω στο ενυδρειο και "μεταμορφωθηκε" σε σκουπα. ΠΑΛΙ καλα το καταλαβα κατευθειαν και το κουνησα να δωσει γκαζι το αεριο και ηρθε στα ισα του, επεσαν καπου 100 ml στο μπουκαλι παντως, αλλα δεν επαθε τιποτα. Απλα κατι δεν μου πηγαινε στο μιγμα και εβγαζε αργα φυσαλιδες, 1/5δευτερολεπτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το δεύτερο μπουκάλι τι κάνει ρε παιδιά??
Αν κάνεις την τρύπα στο καπάκι πολύ μικρή, και μπει σφηνωτά το λάστιχο, δε θέλει ούτε ταινίες, ούτε σιλικόνη..
|
||||
|
||||
![]()
Ε απλα για νασαι σιγουρος την βαζεις την σιλικονη ρε συ, το αεριο περναει και ας μην φαινεται, εστω λιγη uhu παντοκολητη (εγω αυτο εβαλα) σε 5 λεπτα στεγνωνει. To 2o μπουκαλι το βαζουν σαν bubble counter αν η εξοδος στο ενυδρειο ειναι καπου που δεν φαινεται, αλλα πρεπει να ειναι γεματο νερο. Ισως να μπαινει και σαν ασφαλεια να μην περασει μιγμα απτο μπουκαλι στο ενυδρειο? Δεν βλεπω πως μπορει να γινει κατι τετοιο βεβαια αλλα λεμε τωρα. Μονο αν πεσει το μπουκαλι στα πλαγια και καλυφτει με μιγμα το σωληνακι που κανονικα περνουσε αεριο, και λογω της πιεσης που αναπτυσεται, αρχιζει και σπρωχνει μιγμα. Αλλα ειναι περιτο αν γινει σωστη και ασφαλης τοποθετηση.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και πρέιπει να είναι τόσο μεγάλο??
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον...απ'οτι βλεπω, βγαζει μπουρμουληθρες το σωληνακι...αλλα οχι συνεχειαα...μια καθε 1/2 ή 3 λεπταα! Αυτο ειναι φυσιολογικο ή πρεπει να βγαζει συνεχεια?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
project ζευγαρωμα. | Singha | Αναπαραγωγή | 158 | 04-08-11 11:41 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |