|
|
||||
|
||||
![]() βασικα απ οσο γνωιζω δε βοηθαει το να ανακατευουμε τιποτα απ ολα αυτα τα υλικα, αντιθετα ειναι καλυτερο να μην το κουναμε καν ωστε να γινεται αργα η ζυμωση και να κρατησει κανα δεκαπενθημερο... Μιλαω βεβαια παντα για ξηρη μαγια σε σκονη, με αυτη του ψυγειου δεν ξερω ουτε εχω δοκιμασει. Και το starter kit που ειχα αγορασει αυτα εγραφε, και οι περισσοτεροι γραφουν να μην ανακατευουμε τιποτα... Αν τωρα αναφερεσαι σε μαγια σε κυβακι δε γνωριζω τη διαδικασια, ισως και να θελει ανακατεμα αλλα πιστευω καλυτερα η ξηρη στο φακελακι που ειναι δοκιμασμενη Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΥΓ: Την πηρα πριν κανα μεσαωρο! Ειχε τελικα! |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα το bubble counter. Δηλαδη βαλβιδα και μετα το σωληνακι που πηγαινει στο ενυδρειο. Προσεχε να μπει σωστα. Δηλαδη απο εκει που "κοιταει" να ειναι το ενυδρειο.
|
|||
|
|||
![]()
Καιιιι...τελικα τι να κανω??να τα ανακατεψω τα υλικα (οπως μου ειπατε) ή απλα να τα βαλω οπως μου ειπε ο Νικος???
------------------------- Παράθεση:
οκ! Ευχαριστω πολυ nazgul! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 13-11-12 στις 14:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι θελεις. Δοκιμασε. Μαλλον λειτουργει και με τους δυο τροπους. Εγω θα δοκιμασω καποια στιγμη και χωρις να ανακατεψω, ετσι για να δω ποσο κραταει.
|
|||
|
|||
![]()
Δίλιτρα υπάρχουν στο lidl από γκαζόζα ή πορτοκαλάδα (σπάνια και κανονικά της κοκακόλα).
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
15- 20 μερες
|
||||
|
||||
![]()
Ε τοσο μου κραταει και το αλλο...
|
||||
|
||||
![]()
αρα μαλλον το ενα και το αυτο ειναι...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Led project 96L+13L | GiWrGoS198 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 31-03-12 21:29 |
project ζευγαρωμα. | Singha | Αναπαραγωγή | 158 | 04-08-11 11:41 |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |