|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε Μάριε που χάθηκες ; γιατί έκοψες την ζεοβιτ ; ήταν θέμα κόστους ή δεν βγήκε τελικά ;βάλε και καμιά φωτό να χαζέψουμε
, επίσης άλλαξες και το φωτιστικό.. εντυπώσεις ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι οι αλλαγές είναι τεράστιες. Θα ανεβάσω μια παλιά και μια νέα φωτογραφία μάλλον το απόγευμα ή αλλιώς αύριο.
Το θέμα μα το zeovit απλά δεν μου έκατσε. Ότι και αν έκανα πάντα είχα ψηλά νούμερα στα νιτρικά και φωσφορικά. Ακόμα και SIO3 με αποτέλεσμα να έχω κάποιες άλγες στο βράχο και στα τζάμια. Μιλούσα και τακτικά με ένα από τους γκουρού του είδους για να ρυθμίσουμε τις δόσεις αλλά άδικος κόπος. Επίσης ήταν το θέμα βάλε μια σταγόνα από αυτό, 10 από το άλλο, μια το πρωί, μια το απόγευμα... κατάντησε κάπως κουραστικό. Μπορεί και να έκανα και κάτι λάθος δεν λέω... Τα pellets από την άλλη είναι να τα βάλεις αργά για να μην κρασάρει το σύστημα και τελείωσες. Έβαλα τα δικά μου σε διάστημα ενάμιση μήνα. Τώρα, μετά από πολύ καιρό καθαρίζω το τζάμι μια φορά την εβδομάδα ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτο το φωτιστικο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη galkito : 09-11-12 στις 14:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Tags |
aquamedic, reef, zeovit |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
Reef 300 | george_grat | Reef | 17 | 24-05-06 19:28 |