|
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητοί φίλοι,
είμαι καινούργιος στο forum και σας στέλνω τις δικές μου φωτογραφίες του ενυδρείου μου έτσι για αρχή. Ασχολούμε περίπου 10 μαγευτικά χρόνια. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οι κάτω φωτογραφίες είναι πιο παλαιές. |
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικό το ενυδρείο σου, αλλά κατά ένα μέρος δικαιολογείται από την πείρα που θα έχεις μετά από τόσα χρόνια.
Πες καμιά πληροφορία για αυτό. Λίτρα, εξοπλισμός κλπ |
|
||||
|
||||
![]()
με λιγα λογια...un-παικτα-ble.
![]() περιμενουμε να μας πεις μερικα πραγματακια για τον εξοπλισμο σου και τους κατοικους . ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!! |
|
||||
|
||||
![]()
To ενυδρείο έχει τον παρακάτω εξοπλισμό:
• Skimmer :Berlin Red Sea 1000 λίτρων • Ψυγείο :TECO για 450 λίτρα • Ca Reactor :Aqua Medic reactor 400 • PH meter :Aqua Medic PH meter • UV Sterlilizer :Aquanetics • Εξωτερικό φίλτρο :Eheim Proffessional II • Φωτισμός :7x T5 (5x Marine – 2x blue) |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες και πολύ όμορφο το ενυδρείο σου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου φίλε Γιώργο. Μπράβο!
Πως και δεν έχεις βάλει και τπτ σκληρά (SPS) ή κάνα clam? Έτσι για να σπάει το μάτι…..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NATURAL REEF AQUARIUMS - John H. Tullock | ninikos58 | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 27-01-14 15:01 |
THE CORAL REEF AQUARIUM - Ron Shimek | ninikos58 | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 31-10-04 22:43 |
Βασικες ερωτησεις για το nano reef | jimismc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-04 20:54 |
Marine & Reef: Τα πρώτα μας βήματα | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 04:23 |