|
|
|||
|
|||
![]()
Τα 12 αρια απεφυγε τα.Στο φλαπ του ριο 180 και εφοσον τα βαλεις απο την κατω πλευρα (εσωτερικα) πιθανοτατα να σου ακουμπανε στους ανακλαστηρες-αν εχεις,κιαν δεν εχεις σκεψου οτι ισως αργοτερα θα θελεις να βαλεις.
Το θορυβο-ο οποιος ειναι υποκειμενικο κατα ποσο ενοχλει καποιον-με δυνατα φουρφουρια σε cfm μπορεις να τον ριξεις αν τα δουλευεις στα 9 volt πχ κι οχι στα 12. Εγω ειχα σε ριο180 και εχω ξανα σε 200λιτρο με καπακι απο ριο180 ,τεσσερις 9ποντους και μου κρατανε το ενυδρειο στους 26,5 ανετα (STC-1000). http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650154
|
||||
|
||||
![]()
και τα ανεμιστηρακια για να αποδοσουν την ονομαστικη ροη αερα που λενε πανω ο αερας πρεπει να εχει ανεμποδιστη διεξοδο στον εξωτερικο χωρο ιδιας η μεγαλητερης διατομης με του ανεμηστηρα οποτε αμα τα βαλεις ολα να βαζουν αερα μεσα στο τανκ και εχεις μονο τισ τρυπες απο πισω για εξοδο του αερα δεν πιστευω να κανεις ιδιεταιρη δουλια ανεξαρτητα τι ανεμιστηρα επιλεξεις..,
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Επειδη ειμαι και...ασχετος, οι ανακλαστηρες ενισχυουν τον φωτισμο; Αν ναι, δεν σκοπευω να βαλω. Αν θα τα βαλω απο κατω ή απο πανω, ειναι ενα ερωτημα και αυτο, γιατι θελω να βαλω κατι προστατευτικο μπροστα τους, φοβαμαι μην πηδηξει το ψαρακι πανω του και γινει...φετες. Γι αυτο και σαν 1η σκεψη ειναι να τα βαλω απο πανω. Απο αυτα που μου δειχνεις ποσα τετοια ειχες και τι θερμοκρασιες δωματιου ειχες; ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lionor : 15-10-12 στις 11:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψυξη | karterhs | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 24-06-12 01:14 |
ψυξη | xploder | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 09-06-11 01:16 |
Ψυξη | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-08-10 00:21 |
ψυξη | VLASIS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 21-04-10 22:23 |
ψυξη | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-04-07 18:46 |