|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυριο τι ώρα θα πάτε ρεμαλς??σκέφτομαι να πάω απο μεσημεράκι νωρίς νωρίς εγω
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με κοβω κατα τις 5 να εμφανιζομαι,αν βρω να παρκαρω............
|
||||
|
||||
![]()
κιεγω αν ερθω θαρθω νωριτερα να προλαβω να μαζεψω κανα δειγμα
![]() υγ λετε να βγουνε τα bleheri πρωτα?... |
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες προχθές το βράδυ μέσα στη νύστα και την κούραση δεν κατάλαβα τι πήρα μαζί...
![]() ![]() Dimi, πήρα τις λίστες σου, ένα εκτυπωμένο πλάνο για την Κεράλα και το δελτίο παραλαβής από το Water inn(ΠΩΠΩΠΩ πόσο έχουν οι μασκαράδες, ξύπνησα απότομα βραδιάτικα... ![]() ![]() Επίσης πήρα καταλάθος ένα γλαστράκι από την eleocharis το θέλουμε;;; Άμα είναι θα τα πάω μέχρι την Πάτρα να πάρουν τον αέρα τους και θα τα φέρω αύριο... ΥΓ:παιδιά αν σας λείπει τίποτα άλλο, μη φοβού, εγώ θα το έχω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιαιδια μπραβο σας για την πολυ ομορφη δουλεια που εχετε κανει!!!!! οποιο και να ειναι το αποτελεσμα , εχετε κερδισει πολλα παραπανω!!!! μακαρι να ειμουν Αθηνα να μπορουσα να βοηθησω κι εγω!!!
την κυριακη για ειμαι ολη μερα στην εκθεση!!!! ελπιζω να δω καποιον εκει και να μην ειστε ολοι κουρασμενοι απο τις προηγουμενες μερες.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μωρέ κουρασμένοι θα είμαστε, αλλά δε θα αφήσουμε έτσι τα ενυδρεία όλη μέρα μόνα τους, κάτι θα γίνει!
Τα γλαστρακια οποίος τα έχει να τα φέρει πίσω γιατί θα τα χρειαστούμε απαραιτητα στο μάζεμα τη Δευτέρα μαλλον. Μπλουζάκια ξανατυπωνουμε δεν είναι τίποτα. Άμα κάνει το medium του κυρίου Bleher έχουμε να του δώσουμε, αλλιώς την πάτησε!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |