|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μωρέ κουρασμένοι θα είμαστε, αλλά δε θα αφήσουμε έτσι τα ενυδρεία όλη μέρα μόνα τους, κάτι θα γίνει!
Τα γλαστρακια οποίος τα έχει να τα φέρει πίσω γιατί θα τα χρειαστούμε απαραιτητα στο μάζεμα τη Δευτέρα μαλλον. Μπλουζάκια ξανατυπωνουμε δεν είναι τίποτα. Άμα κάνει το medium του κυρίου Bleher έχουμε να του δώσουμε, αλλιώς την πάτησε!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απογευμα θα ειμαι επανω.
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχ
ναι να σαι σιγουρος ![]() ![]() θα ειναι κανενας αλλος πρωι να πιουμε κανενα καφεδακι η θα αναγκαστω να το πιω μονος μ με καμια αιθερια υπαρξη απο την εκθεση???? |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα ανεβω με την γυναικα μου κατα τις 5
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αααα, τότε παιδιά πρέπει όλοι να δείξουμε πόσο καταπληκτικοί είμαστε για παρέα και να εκθειάσουμε τον Αντωνάκη μας! Κι όταν λέμε όλοι εννοούμε όοοολοι!
Μωρέ πού έχω τις φωτογραφίες που είμαστε οι δυο μας...;!
|
||||
|
||||
![]()
καλη μου κοπελαρα .... ανωμαλη!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |