|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι να κανουμε.Εμεις οι Νικαιωτες την εχουμε λιγο μεγαλυτερη.
Την μαγκια εννοω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
giorginako Οσο καλυτερες συνθηκες χωρου-ποιτητας νερου παρεχεις στους μονομαχους σου, τοσο περισοτερο θα τους χαρεις και τοσο λιγοτερο θα σε προβληματισουν με προβληματα παντος ειδους, υγειας συμπεριφορας κτλ κτλ.Το να συμβιβαστεις με ενα μικρο ενυδρειακι για τους χι ψι λογους ειναι καθαρα δικο σου θεμα και σεβαστο αλλα συνηθως το αποτελεσμα ειναι αρνητικο !Για εμενα το καλυτερο ειναι απο 25-30 λυτρα και πανω [εαν και εγω προσωπικα προτιμω τα 50 και παραπανω] με πολλα πολλα φυτακια επιφανειας πολυ χαμηλη ροη και αναταραξη και ελαφρως οξινο νερακι!Οταν πειρα τον δικο μου οντας αρχαριος τον εβαλα σε ενα 5 λιτρο .Οκ ζουσε αλλα ταλαιπωρηθηκε πολυ.Οταν πλεον μπηκε στο 60 με αποζημιωσε με τα καλυτερα χρωματα και συμπεριφορες χωρις αποτοτε να τον ξαναδω με καποιο προβλημα.Πανω απο ολα προσεχουμε τα ψαρακια μασ γιατι τα αγαπαμε και γουσταρουμε αυτο που κανουμε ! Φιλικα γιωργος!
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα φιλιππα εγραψες ρε!
σχετικα με το θεμα εχω να πω οτι οσο μεγαλυτερο τοσο καλυτερο... αλλα το μινιμουμ πρεπει να ειναι γυρω στα 45 λιτρα....(ετσι πιστευω τουλαχιστον!) οποτε δεν νομιζω πως ειναι υπερβολη το 60 αρι που λεει το παιδι!(nick 74)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος,με τί άλλο??? | jimn | Bettas | 3 | 05-07-10 11:38 |
60 Λίτρα για μονομάχο ερώτηση. | panagiotis265 | Bettas | 7 | 01-09-08 00:03 |
5 λίτρα για μονομάχο | Archon | Bettas | 19 | 30-05-06 22:27 |
άλλο ένα θέμα για βάση ενυδρείου | johnny69 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-04-06 08:56 |
55 λίτρα-2 κόμετ. Τι άλλο ? | asteris | Χρυσόψαρα | 0 | 14-01-05 23:52 |