|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παίδες.Εχω την εξής απορία.Ετοιμάζομαι να κάνω το παλιό κοινονικό φυτεμένο μου 60 λιτρο μονομαχοενυδρείο.Αφού λοιπόν έχω βγάλει τα ψαράκια και τα έβαλα στο 180 λιτρο έχει μήνει ένας πλέκο αγγίστο μέσα.Αν τον αφήσω θα έχει πρόβλημα ο μονομάχος μου?Θέλω αργότερα να ζευγαρώσω τον μονομάχο μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρταται απο τον μονομαχο , αλλοι μπορουν να συμβιωσουν με αλλα ψαρια και αλλοι οχι
Βαλε τον μονομαχο και αν υπαρξει προβλημα βγαλε τον πλεκο |
|
||||
|
||||
![]()
Ασχετα απο τη συμβιωση, μηπως ειναι μικρο το 60αρι για τον πλεκο?
|
||||
|
||||
![]()
Είναι αγκίστο πλέκο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη ειμαι καινουριος και δεν τα ξερω τα ονοματα αυτα, μηπως ξερεις τη λατινικη ονομασια του ή το L-number του.
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον εννοεί Ancistrus sp.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eίναι κρίμα...ή θα δημιουργηθεί πρόβλημα στον anicstrus ή στον μονομάχο...
Δες και από τις συμπεριφορές βγάλε συμπέρασμα και πράξε αναλόγως. |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει το πρόβλημα λήθηκε ο πλέκο θα μεταφερθεί στο 180 λιτρο και ο μονομάχος μονος του στο 60 λιτρο.Ancistrus sp. είναι ο πλέκο όπως είπε και ο maverick.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πλέκο για 60 λίτρα | sofianos7 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 21-11-08 20:11 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου για 60 λίτρα | EvilEyes | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-06-08 17:12 |
60 λίτρα | Z_X | Nano Reef | 6 | 19-01-08 21:48 |
5 λίτρα για μονομάχο | Archon | Bettas | 19 | 30-05-06 22:27 |
Ενυδρείο 60 λίτρα!!! | Cristos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 28-10-04 04:50 |