|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σαν χρωμα βαλε και ενα μοπανι καινουργιο μαζι να βρασει και ειναι φοβερο. εμενα παντως οι δισκοι το καταχαρηκαν αψογη συνταγη. |
|
||||
|
||||
![]()
βρε Στελιο γιατι να βρασει? (αμαν μ αυτα τα βρασιματα)
Το μοπανι βγαζει ουσιες για πολυυυυ καιρο (ισως πανω απο χρονο) ενω αν το βρασεις θα τις βγαλει ολες με τη μια και μετα θα εχεις ενα νεκρο πραγμα... Αξιζει τον κοπο? Να ηταν σαν το πευκο πχ που πας σε ενα δασακι και το βρισκεις οκ, αλλα τα συγκεκριμενα ειναι και πανακριβα Αν το ζητουμενο ειναι χρωμα βαλε κανα catapa παραπανω και δε θα βλεπει ουτε το ενα ψαρι το αλλο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατσε βρε αυτα δε μου τα χεις πει... σχεδον τζαμπα τα mopani?
βρισκεις οση ποσοτητα θες η απλα ετυχε μια μικρη ποσοτητα? αν βρισκεις οσο θες με ενδιαφερει... αν ειναι ετσι να αλλαζω και τα δικα μου καθε ενα δυο μηνες...
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτάξτε δεν θέλω να κάνω black water αλλά ούτε και να ρίξω το ph.
Απλά αν έχω καταλάβει καλά τα ξερά φύλλα πιάνουν μία ουσία μετά από λίγο που την τρώνε οι γαρίδες. Αυτό με ενδιαφέρει καθώς και το αισθητικό κομμάτι. Ερωτήσεις τώρα: 1)¶ντε και το έβαλα το φύλλο, μετά τι γίνεται? το βγάζω κάποια στιγμή και αν ναι πότε? 2)Μιλάμε για ένα ενυδρείο 35λτ με 1m-2f platy και καμιά 20αριά red cherry. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πλατανοφυλλα πλυμενα ειναι μια χαρα, φτανει να ειναι απο καθαρο περιβαλλον χωρις φυτοφαρμακα η καυσαερια
|
||||
|
||||
![]()
οταν δεις και τα εχουν φαει,η αρχισουνε να λιωνουνε.λιωνουνε πολυ πιο αργα απτα καταπα οποτε δε θα εχεις προβλημα μαυτο.αν τα δεις και μαυριζουνε τα βγαζεις και βαζεις καινουρια.τουλαχιστον εγω ετσι εκανα γιατι μου αρεσε αυτο το καφεκοκκινο χρωμα που εχουνε στο νερο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ξυλο βαζω κιεγω που και που.εχω ενα κομματι Mopani που εχει μεινει και καθε φορα κοβω ενα μικρο κομματι και το ριχνω μεσα στο βρασιμο
![]() nick τα καταπα απο ebay μου κανανε κιεμενα τρομερη εντυπωση στο ποσο χρωμα βγαζουνε.ειχα δοκιμασει μονο της dennerle και μου ειχανε φανει μουφες,αλλα τελικα πρεπει να πεφτει τοση επεξεργασια σαυτα που καταληγουν ναναι σκετο αχυρο.κανουνε μονο και μονο για φαι για τις γαριδες δηλαδη. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι, αυτα του e-buy δεν εχουν καμια σχεση με τα ξεπλυματα που θα βρεις σε μαγαζια
|
|