|
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτάξτε δεν θέλω να κάνω black water αλλά ούτε και να ρίξω το ph.
Απλά αν έχω καταλάβει καλά τα ξερά φύλλα πιάνουν μία ουσία μετά από λίγο που την τρώνε οι γαρίδες. Αυτό με ενδιαφέρει καθώς και το αισθητικό κομμάτι. Ερωτήσεις τώρα: 1)¶ντε και το έβαλα το φύλλο, μετά τι γίνεται? το βγάζω κάποια στιγμή και αν ναι πότε? 2)Μιλάμε για ένα ενυδρείο 35λτ με 1m-2f platy και καμιά 20αριά red cherry. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πλατανοφυλλα πλυμενα ειναι μια χαρα, φτανει να ειναι απο καθαρο περιβαλλον χωρις φυτοφαρμακα η καυσαερια
|
||||
|
||||
![]()
οταν δεις και τα εχουν φαει,η αρχισουνε να λιωνουνε.λιωνουνε πολυ πιο αργα απτα καταπα οποτε δε θα εχεις προβλημα μαυτο.αν τα δεις και μαυριζουνε τα βγαζεις και βαζεις καινουρια.τουλαχιστον εγω ετσι εκανα γιατι μου αρεσε αυτο το καφεκοκκινο χρωμα που εχουνε στο νερο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το νερό θα μαυρίσει αναγκαστικά? Δεν μπορώ να το αποφύγω ??
Αν μαλακώσει το νερό ή αν πέσει το ph δεν θα έχουν πρόβλημα τα platy ??? |
|
||||
|
||||
![]()
με 2-3 πλατανόφυλλα(ολοκληρα στα 35λιτρα δεν χωράνε παραπάνω) ή έστω σπασμένα κομματάκια ..μην περιμένεις ούτε black water ούτε τραγική μειωση του πεχα ,παρα μερικά δεκατα ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα δε θα δεις τρελλα πραγματα με πλατανοφυλλα,αλλα αστο ντε να σκουρηνει λιγο το νερακι! τι σε πειραζει?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οκ θα βάλω μερικά μιας και υπάρχουν άπειρα και βιολογικά κιόλας (ούτε φάρμακα και χωρίς καυσαέριο) Θα τα μουλιάσω πρώτα για κανένα 10 λεπτό σε καυτό νερό και οκ. Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Στο ενυδρείο συμπληρώνω μετά την αλλαγή με εμφιαλωμένο χρειάζεται αντιχλώριο ? κάθε Παρασκευή περίπου 5 λίτρα αλλάζω. Κάτι άλλο θέλουν οι γαρίδες στο νερό τους ???? |
|
||||
|
||||
![]()
Ηδη δεν πρεπει να ηταν στο ενυδρειο
|
|||
|
|||
![]()
Τα υπογραμισμένα τα έβαλα εγώ τα τεστ δείχνουν καθαρο "0". Απλά επειδή η αμέσως επόμενη βαθμίδα που μετράνε είναι : Αμωνία μετά το μηδέν έχει 0,5 εγώ είμαι στο "0". Νιτρώδη πάλι τα ίδια.Απλά θεώρησα ότι το απόλυτο μηδέν ίσως είναι λίγο υπερβολικό, λάθος μου !!!
Οκ για το εμφυαλωμενο το θέμα λύθηκε θα μπαίνει από τη βρύση με αντιχλώριο. Τώρα όσον αφορά τα platy δυστυχώς δεν μπορουν να φύγουν, ούτε βέβαια και να φτιαχτεί μεγαλύτερο ενυδρείο. ![]() Να ρωτήσω κάτι ακόμα, μου έφεραν καμιά 10αρια μπαμπου αυτά από το ΙΚΕΑ μπορω να βάλω μερικά στο ενυδρείο. (όχι τα ξερά τα κανονικά που μεγαλώνουν με το μισό και παραπάνω μέσα στο νερό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Ναι μπορουν. Απορροφανε και νιτρικα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|