|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εφόσον μπει στο φόρουμ πρώτα πρώτα του πετάγεται παράθυρο ότι έχει μύνημα! Μόνο απο πρόθεση υπάρχει περίπτωση να μην το διαβάσει!
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι,αλλο εννοω...πως θα ξερω εαν εχει μπει στο φορουμ και αρα το εχει διαβασει?θα κοιταζω εαν εχει συνδεθει?
![]() (ρωταω επειδη εχω στειλει ενα μηνυμα που ειναι επειγον) σε καποια φορα πχ,οσα δεν εχουν διαβαστει ειναι ακομη στα εξερχομενα,οσα διαβαστηκαν,πηγαινουν στα απεσταλμενα.. εδω δεν εχω καταλαβει τι γινεται.. |
|
||||
|
||||
![]()
Και να μην ενεργοποιησετε την μονιμη επιλογη για την αποθηκευση στα απεσταλμενα, οταν δημιουργειτε ενα πμ, κατω κατω, ακριβως κατω απτο Υποβολη, Προεπισκοπηση, εχει καποιες επιλογες. Η πρωτη ειναι στην περιπτωση που θελετε αναφορα παραδοσης (leda) και η δευτερη στην περιπτωση που δεν θελετε να γεμιζετε τον φακελο σας με αχρηστα μικρα μηνυματα. Εγω ετσι κανω, οταν στελνω καποιο σημαντικο μηνυμα τοχω στο νου μου και το τσεκαρω.
|
|
||||
|
||||
![]()
α,ωραια! ευχαριστω πολυ
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία. (Caridina cantonensis) | iliasselimis | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 23-10-10 19:33 |
Σβήστικαν μηνύματα??? | lingistis | Greek Aquarist's Boards | 22 | 03-08-10 05:24 |
Απορία με KH | fitos100 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 3 | 28-11-09 16:02 |
απορία co2..... | Carebean pirate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 07-09-06 16:46 |
Ενημέρωση για νέα μηνύματα και απαντήσεις | pani | Greek Aquarist's Boards | 36 | 13-07-05 12:54 |