Απορία για μηνύματα
Παρακαλώ ας μου εξη΄ήσει κάποιος γιατί ενώ φαίνεται ότι απαντώ σε κάποιο πμ ο φάκελος απεσταλμένα βγάζει 0 απεσταλμένα; Ευχαριστώ
|
Πίνακας Ελέγχου-> Settings and Options-> Επεξεργασία Επιλογών-> Tick στο Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default.
Ή Σε κάθε μήνυμα που γράφεις πας κάτω κάτω και Tick στο Αποθήκευση ενός αντιγράφου του μηνύματος στον φάκελο Απεσταλμένα. |
Ευχαριστω
|
ευχαριστω κι εγω!
ημουν ετοιμος να ανοιξω ακριβως το ιδιο θεμα! |
να ρωτησω κι εγω κατι..
υπαρχει τροπος να καταλαβαινω εαν ενα προσωπικο μυνημα που εστειλα,εχει διαβαστει απο τον παραληπτη? |
Παράθεση:
|
ναι,αλλο εννοω...πως θα ξερω εαν εχει μπει στο φορουμ και αρα το εχει διαβασει?θα κοιταζω εαν εχει συνδεθει?:D
(ρωταω επειδη εχω στειλει ενα μηνυμα που ειναι επειγον) σε καποια φορα πχ,οσα δεν εχουν διαβαστει ειναι ακομη στα εξερχομενα,οσα διαβαστηκαν,πηγαινουν στα απεσταλμενα.. εδω δεν εχω καταλαβει τι γινεται.. |
Και να μην ενεργοποιησετε την μονιμη επιλογη για την αποθηκευση στα απεσταλμενα, οταν δημιουργειτε ενα πμ, κατω κατω, ακριβως κατω απτο Υποβολη, Προεπισκοπηση, εχει καποιες επιλογες. Η πρωτη ειναι στην περιπτωση που θελετε αναφορα παραδοσης (leda) και η δευτερη στην περιπτωση που δεν θελετε να γεμιζετε τον φακελο σας με αχρηστα μικρα μηνυματα. Εγω ετσι κανω, οταν στελνω καποιο σημαντικο μηνυμα τοχω στο νου μου και το τσεκαρω.
|
α,ωραια! ευχαριστω πολυ:))
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:44. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board