|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ενυδρεια μου τα στηνω με γνωμονα τις οσο γινεται πιο σωτες συνθηκες για τα ψαρια κι οχι για τα φυτα, αλλα και τα φυτα απο την αλλη θελω να αναπτυσονται οσο καλα μπορουν να επιτρεψουν αυτες οι συνθηκες ωστε να βοηθανε παλι στο να κρατιουνται σωστες οι συνθηκες για τα ψαρια. Νομιζω πως τουλαχιστο τα τελευταια 5-6 χρονια εχω καταφερει κι εχω κρατησει καποιες λεπτες ισορροπιες που κρατουν υγειες ολο το mini οικοσυστημα, κι αυτο ειναι ενας συνδυασμος αρκετων πραγματων ------------------------- Παράθεση:
λες? χμμμ ισως κανω πειραματακια σε καποιο κουβα να δω τι παιζει... κι εγω ειμαι με φουλ τυρφη και 70% ριτινες / 30% βρυση με 1.5 kh Ειχες βαλει diy co2 η φιαλη?
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 25-08-12 στις 00:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το φυτεμενο μου. | snakepanos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 01-03-12 14:32 |
Nεο φυτεμενο.Αρα diy co2 | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 13-12-10 11:19 |
CO2 ΣΕ ΜΗ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | libee | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 21-11-10 23:36 |
Φυτεμενο | nikos4 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 11-08-10 22:08 |
50 lt Φυτεμενο!! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 57 | 19-09-09 10:39 |