|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ο πετσοπας μου ειπε περιπου 10 ευρω το μηνα για ενυδρειο 190 λιτρων. καλα μου φαινονται με αυτα που ακουω αλλα και παλι τσουζει!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και αν πάρεις μεγάλες συσκευασίες αλάτι άνθρακα και αντιφώσφορο, θα σου βγει και φθηνότερα..
|
|||
|
|||
![]()
ε ναι ενταξει, μετα εχει τα στανταρ εξοδα λογικα. η αρχη ειναι το θεμα! ακομα πρεπει να αποφασισω τα λιτρα..
------------------------- παιδια μπορειτε να μου πειτε ποσα κιλα βραχος χρειαζεται για ποσα λιτρα? Ακομα, ολοι οι βραχοι ειναι στανταρ στα κιλα τους και στον ογκο τους? δηλαδη 20 κιλα βραχος θα ειναι παντα Χ ογκου? Ακομα, εχω δει οτι κυριως τα θαλασσινα (ειδικα τα μικρα) τα εχουν σε κυβο. υπαρχει λογος? Ακομα, μπορει καποιος να μου εξηγησει πως μπολιαζουμε το θαλασσινο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 10-07-12 στις 18:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
βρε κωτσο διαβασα! αλλα μην περιμενετε να τα απορροφησα κι ολα! αν θες μου λες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ζωντανος βραχος (+καλη κυκλοφορια) : Ο Ζωντανος Βραχος (ΖΒ) αποτελει την καλυτερη μορφη βιολογικης φιλτρανσης σε ενα reef ενυδρειο.Μια σωστη ποσοτητα και καλης ποιοτητας ΖΒ μπορει να αναλαβει το βιολογικο φορτιο ενος reef ενυδρειου , αρκει να πληρουνται οι παρακατω προυποθεσεις :
Α)σωστη τοποθετηση του βραχου στο ενυδρειο
Β)σωστη κυκλοφορια νερου στον βραχο ωστε να μην εχουμε ''νεκρες ζωνες'' και να διασφαλισουμε οτι ολος ο βραχος δεχεται επαρκη ''κυμματα'' νερου , παραμενοντας ετσι καθαρος και ενεργος. Γ)προσοχη και υπομονη του χομπιστα κατα το στοκαρισμα του ενυδρειου του ωστε ο ΖΒ (ή μαλλον οι αποικιες βακτηριδιων που κατοικουν μεσα του) να προσαρμοζονται σταδιακα στην αυξηση του βιολογικου φορτιου. Ο ΖΒ αποτελει την καλυτερη επιλογη για ενα reef ενυδρειο αφου επιτυγχανει την διατηρηση των nitrates σε χαμηλα επιπεδα
|
|||
|
|||
![]()
Βρε, απανταει αυτο στο πως μπολιαζουμε;;;
Ακομα.... Στοκαρισμα; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ | ΜΑΝΩΛΗΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 29-10-10 08:10 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
Νεος στο θαλασσινο και στο forum | johnvidras | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 20-02-07 19:19 |