|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δυσκολα τα πραγματα! καλα το σκιμμερ δεν ειναι ενα μικρο σχετικα και πλαστικο απλα πραγματακι? εχω δει κατι λαθος? τοσο ακριβο πια?
βραχος σιγουρα απο αγγελια (οπως και ολα) και ζωντανος. ο αραγωνιτης γιατι να ειναι νεκρος? αλατι εχω δει σιγουρα πολυ φθηνοτερο τι τεστ υπαρχουν για το θαλασσινο? απο αυτα του γλυκου χρησιμευει κανενα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
για θαλασσινα τεστ εννοω αν υπαρχει ειδος τεστ που να θελει το αλμυρο. η θελουν οι ιδιες ουσιες τεσταρισμα?
η αλατοτητα τι ειναι ακριβως? και μπορεις να μου εξηγησεις πολυ απλα τι ειναι νεκρος και τι ζωντανος βραχος/αραγωνιτης και πως ζωντανευουν και τι κανουν κτλ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το έχεις διαβάσει??
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15393
|
|||
|
|||
![]()
παω να το διαβασω τωρα! α και πειτε μου κατι, καθε ποτε αλλαζουμε νερο σε θαλασσινο με σκιμμερ και ποσο περιπου κοστιζει το αλατι (αναλογα με τα λιτρα παντα)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγώ κάνω 30% ανα μήνα πάνω κάτω.. ανάλογα και τι θα βάλεις μέσα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ | ΜΑΝΩΛΗΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 29-10-10 08:10 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
Νεος στο θαλασσινο και στο forum | johnvidras | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 20-02-07 19:19 |