|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου,φιλε,.
Απο εδω επρεπε να ξεκινήσεις πρωτα, http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=12 να σε καλωσορίσουμε ολοι μας. Το το eheim 2213,ειναι απο τα καλυτερα φιλτρα κλασικη σειρα ,αλλα και το fluval 105 ειναι καλο και θα ελεγα ποιο αθορυβο. Εγω εχω και τα 2 σε ενα 85 λιτρα με μικρες κιχλιδες. Τα 80 λιτρα ειναι λιγα για κιχλιδες, αυτο ισχύει και για μενα ,,αλλα αμα ειναι μικρες για λιγο καιρο μπορουν να φιλοξενηθούν εκει. |
|
||||
|
||||
![]()
καλα τα fluval αλλα η hagen βγαζει και τη σειρα elite η οποια ναι μεν κατασκευαζεται Κινα αρα ειναι η "φθηνη σειρα" ομως προσφερει πολυ περισσοτερα λιτρα απο τα fluval (στην ιδια τιμη εννωειται).
Τωρα για την ποιοτητα τους, εχω δυο εδω κι ενα χρονο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μεχρι τωρα, δεν ξερω βεβαια αν θα αποδειχτουν το ιδιο σκυλια με την "ακριβη σειρα". παντως απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου τα προτεινω χωρις κανεναν ενδιασμο (πχ με τα λεφτα που θα επαιρνες fluval για 10l υλικα θα παρεις elite για 18-20 lt, ειναι ολοκληρα κουβαδακια) αισθητικα βεβαια δεν εχουν την ιδια κομψοτητα, αλλα ετσι κι αλλως συνηθως σε ντουλαπι μπαινουν οποτε αυτο ελαχιστα μας νοιαζει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΑΡΧΑΡΙΟ | A_S_T_R_O | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 26-01-11 00:19 |
Βοηθεια σε Αρχαριο.... | isaias1983 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 10-12-10 11:42 |
Λιγη βοηθεια για εναν μονομαχο | pantelis91 | Bettas | 12 | 26-10-10 14:01 |
Το πρωτο μου ενυδρειο (βοηθεια σε αρχαριο) | georot1981 | Malawi | 63 | 23-10-09 14:17 |
ΤΙ ΦΥΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΡΙΟ! | john922 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 18-03-09 21:57 |