|
|
|||
|
|||
![]()
Είχα το fluval 105 σε 80άρι ενυδρείο και δούλευε υπέροχα και αθόρυβα. Το είχα ένα χρόνο και δεν είχα πρόβλημα. Και μάλιστα με αυξημένη ιχθυοφόρτιση κάνει δουλειά. Έχει 5 λίτρα κάδο και άμα καθαρίζεις τακτικά τις σωληνώσεις η παροχή 480λ/ω που γράφει είναι ικανοποιητικότατη. Το πούλησα πρόσφατα, αλλιώς θα στο έδινα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι σιγουρο οτι δεν ειχες προβλημα, απο οτι βλεπω στο προφιλ σου
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα με τα φιλτρα ειμαι της αποψης οσο μεγαλυτερα σε μεγεθος και σε προδιαγραφες, τοσο το καλυτερο.
Θεωρουσα οτι τα φιλτρα που χρησιμοποιω ειναι εξαιρετικα μεγαλα (το 2213 ειναι το μικροτερο και το εχω σε 55 λιτρα μονομαχοενυδρειο, τα υπολοιπα ειναι κουβαδες) αλλα καπου πηρε το ματι μου ο Bleher να προτεινει φιλτρα σε μεγεθος απο 30% - 100% του μεγεθους του ενυδρειου! και σιγουρα ο τυπος δεν ειναι καθολου καποιος τυχαιος, βεβαια αυτος ειναι κολλημενος με δισκους αρα προφανως μιλαει για νταμαρια αλλα παλι σκοπος του φιλτρου ειναι να αντισταθμισει καποια πραγματα που μας λειπουν και που στη φυση υπαρχουν οποτε δε γνωριζουμε εκτος απο το γνωστο κυκλο του αζωτου ποσοι αλλοι κυκλοι (λιγοτερο κρισιμοι βεβαια αλλα δεν ξερουμε ποσο σημαντικοι) συντελουνται εκει μεσα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΑΡΧΑΡΙΟ | A_S_T_R_O | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 26-01-11 00:19 |
Βοηθεια σε Αρχαριο.... | isaias1983 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 10-12-10 11:42 |
Λιγη βοηθεια για εναν μονομαχο | pantelis91 | Bettas | 12 | 26-10-10 14:01 |
Το πρωτο μου ενυδρειο (βοηθεια σε αρχαριο) | georot1981 | Malawi | 63 | 23-10-09 14:17 |
ΤΙ ΦΥΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΡΙΟ! | john922 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 18-03-09 21:57 |