|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι αυτό είναι το φίλτρο! Το συναρμολόγισε μπροστά μου, ήταν 4 θήκες, μια που είχε τα διχτάκια του άνθρακα, μια με το βιολογικό υλικό, μια με το μαύρο το σκληρό το σφουγγαρι και μια με τον ''υαλοβάμβακα'' Τεστ νερού θα ψάξω στα πετ της περιοχής (μήπως και έχουν)τώρα για το μπόλιασμα προσπάθουσα να βρω μισό μήνα ρωτόντας αρχικά τα πετ εδώ, τα οποία (τρια είναι συνολικά) έχουν σταματήσει να φέρνουν ψάρια γιατί δεν αγοράζουν πια, ένα μόνο έχει 2 ψαράκια σε ένα ενυδρειο αλλά δεν το ρίσκαρα γιατί φαινόταν πολύ άσχημα και τα ψάρια αλλά και το νερό... Πρέπει οπότε να κατέβω απο εκεί που προμηθεύτικα τα ψάρια= 2 με 3 λεωφορεία τουλάχιστον ![]() Πόσο νερό απαιτήται για το μπόλιασμα γιατι στο ποστ που υπάρχει δεν αναφέρει (απο το στίψημο που λεει πχ μπορεί να μαζευθεί και μισή κανάτα νερό που λέει ο λόγος :Ρ) ; Αν είναι μικρή ποσότητα καλώς αλλίως δεν το βλέπω να μπορώ να φέρω αλλά πρώτα απ'όλα...Μπορώ να κάνω αυτή την διαδικασία από τη στιγμή μου θα έχω ειδή έστω και ένα ψάρι μέσα;; |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού ακολουθήσεις τις οδήγιες πιο πάνω που σου λένε τα παιδιά, διάβασε κ αυτό για τα χρυσοψαρά σου :
Παράθεση:
To 2ο που έχεις πως είναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Για μπολι θα παρεις απο συνχομπιστα (βαλε αγγελια και πες περιοχη σου)
Οχι απο καταστημα Νερο δεν θελει πολυ. Κεραμικα υλικα στρωμενα θελει και καμποση μουργα μεσα σε λιγο νερο. Διοργανώνονται και ψαροκαφεδες, http://www.aquatek.gr/vb/showthread....382#post676382 (θεσ/νικη γραφεις στο προφιλ σου) οπου μπορεις να πας να συζητησεις με συνχομπιστες ενυδρειακα θεματα και να ζητησεις απο πριν να σου φερει καποιος μπολι (αν και καλο ειναι με το που το παρεις στα χερια σου, να φυγεις σφαιρα να πας να το ριξεις μεσα στο φιλτρο σου)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ για τις πληροφοριες (και για τα ψαρια και για σένα φίλε delta) Ζω σε προάστιο τις θεσσαλονίκης και πραγματικά δεν έχω βρει ακόμα άνθρωπο με ενυδρείο (έχω βάλει να ρωτήσουν και να μου δώσουν τηλέφωνα απο συνολικά καμια 100 ανθρώπους... :Ρ) Σας ευχαριστώ και πάλι και για οτι νεότερο θα σας ενημερώσω! Επίσης κάτι τελευταίο το γεγονος οτι συνήθως κατα τις βραδινές ώρες μαζεύονται σε εκείνη την συγκεκριμένη γωνία στο ενυδρείο είναι ανησυχητικό; έχει σχέση με την αμμωνία; |
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως εχουν μια μερια για να ησυχαζουν αλλα δεν αποκλειεται τιποτα απο τη στιγμη που δεν ειναι στρωμενο το φιλτρο και δεν εχεις μετρησεις που να αποδεικνύουν το αντιθετο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθήστε τον Αρχάριο | tnick | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 23 | 25-05-11 21:20 |
νεα λίμνη απο αρχάριο | tzortzakisnikos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 26 | 01-05-11 18:52 |
Αρχάριο set-up | SOUM | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 11-09-08 22:45 |
Συμβουλές για έναν αρχάριο και το ενυδρείο του...(πολύ κλασσικός τίτλος) | kats7h0d | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 17-03-08 13:57 |
Συμβουλές σε αρχάριο | xenofon | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 26-01-06 08:45 |